Oyunu oynarken 1 Saat içerisinde bilgisayarın donup Drrrrr diye ses çıkarması Sorun ney?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Format atmadan önce svchost.exe adında gereksiz bir Windows İşlemi vardı ve RAM miktarının %35-40 miktarını sömürüyordu şuanda hiçbir sıkıntı yok işlemci boşta gibi Grafik İşlemci ısı değeri 36 Derecelerde ve Arkada Minecraft Açık Web Tarayıcısında 8 sekme İnşallah kapanmaz :)

Grafik işlemcisi için maksimum 1200-1300 TL arası düşünüyorum yeterli olacağını düşündüğüm için fazla uçmadım işimi görüyor o yeter bana​
İşlemciyi ferahlatırsan kapanmaz merak etme. Çok bela bir şey o çünkü.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu soğutmalı

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eskiden 3.000 TL'den satılan bilgisayarlar şu an hurda olarak görülüyor. :(

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi birisi gelecek ne demeye çalıştığımızı anlamayacak fakir misin falan diyecek. :ciddi:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Düzelmiyorsa Ctrl+Alt+Delete tuşlarına aynı anda bas. Görev yöneticisini başlat'ı seç. Sonra orada "işlemler" olacak (zaten biliyorsundur anlattıklarımı) monitör , system32 , bilgisayarının marka ismi ve explorer gibi olan dosyaları seçip " işlemi sonandır"a sakın basma. Bilgisayarın kapanır. Tarayıcınıda kapatma diger gereksizleri sonlandır. Düzelmiyorsa ne olduğunu anlayamadım. :hmm1:
Onu ben kendi elimle bilgisayar formatlarken de yaşamıştım, svchost.exe çok RAM tüketiyorsa bunun nedeni Windows Güncelleştirmeleri'nde ilk yüklenmesi gereken güncelleştirme hataya uğruyor, bu yüzden de sonsuza kadar güncelleme yapmayı deneyip RAM tüketimine neden oluyordu. Bunun iki çözümü var;

Birincisi, Windows'un Güncelleştirme denetimini kapatabilirsiniz.

İkincisi, Bu yükleme sıkıntısı çektiği güncelleştirmeyi el ile kurmanız gerek. İnternetten bu güncelleştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Bu svchost.exe'nin RAM yemesini engelleyecek çözümdü. Bilgisayar toplayacaksan en az 3GHz'lik işlemci alın ki bilgisayarınız daha az kasmaya uğrasın.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu ben kendi elimle bilgisayar formatlarken de yaşamıştım, svchost.exe çok RAM tüketiyorsa bunun nedeni Windows Güncelleştirmeleri'nde ilk yüklenmesi gereken güncelleştirme hataya uğruyor, bu yüzden de sonsuza kadar güncelleme yapmayı deneyip RAM tüketimine neden oluyordu. Bunun iki çözümü var;

Birincisi, Windows'un Güncelleştirme denetimini kapatabilirsiniz.

İkincisi, Bu yükleme sıkıntısı çektiği güncelleştirmeyi el ile kurmanız gerek. İnternetten bu güncelleştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Bu svchost.exe'nin RAM yemesini engelleyecek çözümdü. Bilgisayar toplayacaksan en az 3GHz'lik işlemci alın ki bilgisayarınız daha az kasmaya uğrasın.
Şuanda Orijinal Windows sürümü kullanıyorum güncellemeler tam büyük ihtimalle yukarıda dediğim Grafik İşlemcisinden kaynaklı ve düzelttim inşallah 1-2 gün deniyorum yine aynı olmaz inşallah

svchost.exe'den Format atmadan önce şikayetçiydim fakat şuanda kendileri gözükmüyor meydanda güncellemeler tam şuanda sıkıntı yok demekki sorun Grafik İşlemcisindeymiş.
(Dilerseniz konuyu kitleyebilirsiniz)​