Oyunu satın aldım ancak hala premium gelmedi

beraemre

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyunu minecraft'ın kendi sitesinden satın aldım, gmail hesabıma makbuz geldi ancak hala minecraft ın kendi sitesinden giriş yaptığımda premium olarak gözükmüyorum. Karttan para çekilmiş, makbuz da geldi ancak premium yok. Sorun nedir arkadaşlar, yardımcı olabilecek olan var mı? teşekkürler.

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim minecraft üyeliğinle giriş yapabiliyor musun yapabiliyorsan sağ tarafta download butonu olacaktır onun altında ise buy a minecraft gift code ordan downloadı seç

beraemre

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dostum hesaba giriş yapıyorum ancak hesapta oyun satın alınmış olarak gözükmüyor. Launcher danda giriş yaptığımda demoya yönlendiriyor yani premium almış değilmişim gibi..

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum hesaba giriş yapıyorum ancak hesapta oyun satın alınmış olarak gözükmüyor. Launcher danda giriş yaptığımda demoya yönlendiriyor yani premium almış değilmişim gibi..
üyeliğinden çıkış yapıp tekrar gir belki daha önceden açılmış demo bi hesaba girmişsindir yada sypeden ekran paylaş bi bakayım belki yardımım dokunur veya bir screenshot at

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gift code mi aldın direk kullanıcı adı vererekmi aldın?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
24 saat i bulabiliyor gelmesi.
Bazen yoğunluk dolayısıyla 2 gün bile bekletebiliyorlar.