OyununEfendisi Plugin Paketi Tanıtımı - RecepEfendi @2014 Plugin Paketi (Beta 1.1)

Plugin Paketimiz Nasıl ?

• Güzel

Kullanılan: 1 50.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Chickenborg

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Suanda Telefon'Dayim. Ama Genede solim
Otomatik Doğması Icin ilk bir Bolge yap Orda Belirli Biryetin Ustunde dur Sonra /eb location add C1 Yaz (C1 Yerine Baska Bisi Yazilabilir.) Sonra /Eb timers C1 Boss Adi C1 0:Sure:0 Yazarak Eger Yanlis Anlattiysam Üzgünüm..
Daha iyi anlatirmisin pcye Girdinde çok lazimda bulamadım

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi çok bug var, Raya tnt koy patlıyor, Kartopu bugu çalışıyor Örn: Dispensere kartopu koyup attığında patlatıyor, Kendim test ettim.

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Epicboss yerine NBTEditor koyarsan daha kullanışlı olacağını düşünüyorum
NBTEditor, EpicBoss'tan %20 daha kullanışsız. İlk önce, basit bir canavarın bir Patron Canavar'a dönüşmesi için özelliklerinin ayarlanması gerekiyor. NBTEditor, BoS özelliği ile bunu kolayca sağlıyor ama EpicBoss'ta durum farklı, çünkü bu canavarları kendiniz ayarlamanız ve kodlamanız gerekiyor! (Hata yaparsanız, .yml dosyasının TAMAMI SİLİNİR!!)
Bende NBTEditor var ama özel güçleri yok. EpicBoss, en azından özel güçleri eklemenizi sağlıyor ama durum karışık çünkü bosses.yml dosyasında hata yapma şansınız yok! (bu yüzden bosses.yml dosyasının kopyasını alın!)

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
@Chickenborg Buda Örnek Boss

Kod:
Bosses:
  ZombiePrens:
    Type: zombie
    Health: 500
    Showhp: true
    Damage: 20
    Skills:
    - bossmsg 0:&6$player_&7Adli_Kisi_&6ZombiePrens&7_ile_Verilen_Savasi_Kazandi! =0 1
    Drops:
    - 310:0:1:4 0 PROTECTION_ENVIRONMENTAL:1
    - 311:0:1:3 0 PROTECTION_ENVIRONMENTAL:1
    - 312:0:1:2 0 PROTECTION_ENVIRONMENTAL:1
    - 313:0:1:1 0 PROTECTION_ENVIRONMENTAL:1
    - 264:0:10 10
    - 265:0:10 15
    - 266:0:10 20
[DOUBLEPOST=1402303255,1402299978][/DOUBLEPOST]Plugin Paketimiz Güncellendi Beta 1.1'e Yükseltildi Media Fire Link Eklendi Patlamalar Engellendi..

Son düzenleme:

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NBTEditor, EpicBoss'tan %20 daha kullanışsız. İlk önce, basit bir canavarın bir Patron Canavar'a dönüşmesi için özelliklerinin ayarlanması gerekiyor. NBTEditor, BoS özelliği ile bunu kolayca sağlıyor ama EpicBoss'ta durum farklı, çünkü bu canavarları kendiniz ayarlamanız ve kodlamanız gerekiyor! (Hata yaparsanız, .yml dosyasının TAMAMI SİLİNİR!!)
Bende NBTEditor var ama özel güçleri yok. EpicBoss, en azından özel güçleri eklemenizi sağlıyor ama durum karışık çünkü bosses.yml dosyasında hata yapma şansınız yok! (bu yüzden bosses.yml dosyasının kopyasını alın!)
ama epicboss ta dediğin gibi hata şansı yok ve içinden para tecrübe vb ayarlayamıyorsun bir de NBTEditor de canavarı canavarın üstüne ekleyebiliyorsun eğlenceli oluyor :) ve ayrıca bilmeyenler için daha kolay olabileceğini düşünüyorum iyi forumlar...

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoCheatPlus'un çalışabilmesi için "cncp" gereklidir.

--------------------------------------------------------------------------------

Hata yapmaktan korkmak, ilerlemenin ölümüdür.
- byMasterTurk
CombatNoCheatPlus İcin Aynen O Plugin Gerekli.Bunun Disinda Bazi Türkcelestirilmemis Pluginler Var.Bir Türk Plugin Yapacaksa Türkce Olmasina Dikkat Etmelisiniz.Bir Plugin İcin Bu Cok Onemlidir :)
Hatalarin Olursa Bu Yorumu Düzenleyecegim.
NoCheatPlus çalışması için cncp gerekli değil, cncp plugini örneğin: citizens, mcmmo gibi pluginlerin NoCheatPlus İle uyum sağlamasını sağlıyor.
Zaten Onlarin Kendine Sagladigi Bir Jar Dosyalari Var.Jar Dosyasi Tüm Komutu Sagladiktan Sonra İş Çalışmakta Bitiyor Boyle Plugin Olusturulmus Oluyor.