OzkanArikan - Faction Wars - 1.6.2 - Ultra Plugin Paketi

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugun düzenlediğim plugin paketimi sizlere sunacagim birazcık ustunde oynadım ve bunu cikardim :) neyse paket 1.6.2 için uyumludur ve group managerde sorun yoktur toplam 9 tane grup vardir.
Paketteki Plugin Sayısı : 27
Serverinizde Lag Olmamasi Icin Idealdir 1 GB Ram Bile Yeterli Olacaktir...
Sorunu , Sorusu olanlar Skype : Ozkan_Arikan ekleyip ulaşabilirler..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok gereksiz pluginler gördüm.Ayrıca konması gereken daha çok plugin var.İyi bir developer olman için önünde uzun bir yol var.

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler ..
Bence gereksiz plugin yok Heads plugini eğlence amaçlı koydum bence işede yarıyor yani :D
Red'Queen skypeni bulamadım sen ekle Ozkan_Arikan

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
simpleregionmarket veya plotme olabilirdi ? essentialsspawn yerine direk essentials koyabilirdin ?

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials spawn derken ben ona hiç dokunmadım essentialsdan sadece anti buildi sildim zaten bu paket servere harbi gerekli pluginleri veriyor..
Ama önerileriniz için tesekkurler.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
simpleregionmarket veya plotme olabilirdi ? essentialsspawn yerine direk essentials koyabilirdin ?

Essentials Plugininin Eklentileri hiçbir Zaman Ana Essentials Yapamaz.
Essentials Eklerinin Sağladığı Birçok Özellik Vardır, Fakat Kesinlikle Optimum Performans İçin
Pluginin Tüm Ekleri İle Kullanılması Tercihimdir.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük bi sorun var :( warp yaparken admin olmak zorundayız :( Oyuncular acaba nasi warp yapcak :(

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@camon31 çok haklı hani vipler açabiliyor ya bazen...
Kesin bir bilgim yok plugin uzmanı değilim ama galiba ayarlardan yani permissionstan yapabileceğini düşünmekteyim...