Javatist395
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar, sunucuyu geceleri kapatacağız o yüzden Dynmap muhtemelen akşamları çalışmayacak merak etmeyin haftaya böyle olmayacak.
Sadece bir pivotSenin fotoğrafı gördüğümde aklıma Alexis texo geliyor çok kötü oluyorum !
Tanga çok hoşuma gidiyor kaldırsan şunuSadece bir pivot[DOUBLEPOST=1430077766,1430077523][/DOUBLEPOST]Buyurun bu da spoiler olsun;
![]()
Ezna Town - Nuian Alliance
onun gibi yapmanız biraz imkansiz ama kolay gelsin ;Dİyi bi proje olacak inşallah MMORPG ArcheAgeden(@SearchTR) örnek alınarak yapılacak.
Geceleri sunucu kapalı olduğu için ne yazık ki çalışmıyor, yarın bakarsın artık ne yapalımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.hata![]()
Hocam içiniz rahat olsun çift kılıç kullanmayı bile yapacağız. Harita derseniz 25k x 25k bir Terrain'e sahibiz ve üstüne Buildler yapmaya bugün başladık, ilk Town neredeyse bitti bile.onun gibi yapmanız biraz imkansiz ama kolay gelsin ;D
çok meraklandım bak şimdi çift kılıçla olay bitmiyo ama ^^ word bosslarıda yapın bari siz bana sorun ben söylerim 1.5 senedir oynuyorum oyunu a-z ye biliyorumGeceleri sunucu kapalı olduğu için ne yazık ki çalışmıyor, yarın bakarsın artık ne yapalım
Hocam siz rahat olun çift kılıç kullanmayı bile yapacağız.
Hocam isterseniz ulaşın bana sizin gibi birinin görüşleri bizim için büyük önem arz etmekteçok meraklandım bak şimdi çift kılıçla olay bitmiyo ama ^^ word bosslarıda yapın bari siz bana sorun ben söylerim 1.5 senedir oynuyorum oyunu a-z ye biliyorum![]()
Hocam ArcheAge bana şunu öğretti hiçbir şey "İMKAMSIZ" değildir. Bide skypenizi alabülür muyum?onun gibi yapmanız biraz imkansiz ama kolay gelsin ;D
Geç kaldıkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.hata![]()
şansına küsGeç kaldık![]()