PaidRank Sorunu

darkspawn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tüm grupları,kitleri oluşturdum gayet güzel çalışıyor ve grupların paidrank ile aralarında geçiş sağlamak için ayarlarınıda yaptım ama şöyle bir hata alıyorum
" Rutbe sistemi senin grubunda engelli! Kullanabilmen icin +rank grubundan baslamalisin"

dil dosyası içerisinden bunun karşılığına baktığımda "Not_In_Group_List" komutuna denk geliyor

perm verdim permle alakası yok ( paidranks.normal )

sizce sorun nedir

BU SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR PAİDRANK YERİNE RANKUP PLSİNİ KULLANIN
DEVAM EDEN SORUNA YARDIMCI OLMAK İSTERSENİZ KONUYA DEVAM EDİYORUM

Rank up plsini yükledim gayet güzel çalışıyor ama sunucuya res/stop atınca Ranklar sıfırlanıyor sizce bunu nasıl çözerim

Son düzenleme:

darkspawn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Save olmadan kapatıyorsundur belki. /save-all, /manload, /rankup save gibi komutlar dene.
Sonra stop çek.
zaten saveworld var hocam saveliyor sürekli /rankupsave gibi bi komutu yok zaten dediğiniz gibi manuel save alıp stop çektim ancak yinede aynı sorun devam ediyor

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Bunu deneyebilirsin. PaidRanks güncel değil fakat aldığın hata tamamen senden kaynaklı. Config üzerinde bir rütbe grubunun başlangıç rütbesi vardır. Oyuncu bu rütbeden başlar ve rütbe grubunun en son rütbesine ulaşmaya çalışır. Sen oyuncuyu ilk rütbeden başlatmazsan veya oyuncunun bulunduğu rütbeyi rütbe grubuna eklemezsen, sistem oyuncuyu rütbe grubu dışında göreceğinden rütbe atlamasına izin vermez çünkü oyuncunun atlaması gereken rütbeyi bilmiyordur.

darkspawn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Bunu deneyebilirsin. PaidRanks güncel değil fakat aldığın hata tamamen senden kaynaklı. Config üzerinde bir rütbe grubunun başlangıç rütbesi vardır. Oyuncu bu rütbeden başlar ve rütbe grubunun en son rütbesine ulaşmaya çalışır. Sen oyuncuyu ilk rütbeden başlatmazsan veya oyuncunun bulunduğu rütbeyi rütbe grubuna eklemezsen, sistem oyuncuyu rütbe grubu dışında göreceğinden rütbe atlamasına izin vermez çünkü oyuncunun atlaması gereken rütbeyi bilmiyordur.
O sorunu çözdüm hocam benden kaynaklı değil Rankup pluginini yüklediğimde otomatik algıladı tüm grupları ve çalışıyor şu an ki sorun Rank atladıktan sonra sunucuya Res atınca Ranklar sıfırlanıyor

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O sorunu çözdüm hocam benden kaynaklı değil Rankup pluginini yüklediğimde otomatik algıladı tüm grupları ve çalışıyor şu an ki sorun Rank atladıktan sonra sunucuya Res atınca Ranklar sıfırlanıyor
Ben PaidRanks den bahsettim hatanı anlatırken... Benim verdiğim plugin senin linkini verdiğinden farklı gibi gözüküyor o yüzden denemen için o linki verdim.