PaidRanks :/ - Pluginden anlayanlar içeri. Büyük sorun..

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Ben profesyonel sunucularımda pluginlerimi ayarlıyorum.
Hayatımda hiç, rank plugini ayarlamamıştım.

Herşeyi ayarladım bir sorunla karşılaştım..

Plugin ismi: PaidRanks
Sorun; /rankup yazdığımda,
The default ladder is not configured! hatası..

PaidRanks ayarlarım şunlar;

Şu; bütün ranklarda kullandığım groupmanager ayarları;

Permissions; verilmiş durumda..

Yanıtlarınızı Bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Eğer op yetkiniz varsa veya bu listede olmayan bir rütbeye sahipseniz rank atlayamazsınız. Eğer Oyuncu rütbesinde olduğunuz halde ve op olmadığınız halde rank atlayamıyorsanız GroupManager yerine PermissionEx kullanmayı deneyin.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer op yetkiniz varsa veya bu listede olmayan bir rütbeye sahipseniz rank atlayamazsınız. Eğer Oyuncu rütbesinde olduğunuz halde ve op olmadığınız halde rank atlayamıyorsanız GroupManager yerine PermissionEx kullanmayı deneyin.
(Telefondan yaziyorum)
Groupmanager haricini denemistim hic becetlremiyorum.
Paidranks ayarlari fotografindaki oyuncu alanini kaldirip rank alanindaki gumusu alip oyuncunun yerine koysam, gumusu normal ranklar yerinden alsam. Pricesini 0 yapsam, group managerden gumusu default yapsam bi faydasi olurmu?
Yada oyuncuyu rankin ordan kaldirip orasi bos kalsa felan varmidir acaba bu tarz cozumler cok sacma ya.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
(Telefondan yaziyorum)
Groupmanager haricini denemistim hic becetlremiyorum.
Paidranks ayarlari fotografindaki oyuncu alanini kaldirip rank alanindaki gumusu alip oyuncunun yerine koysam, gumusu normal ranklar yerinden alsam. Pricesini 0 yapsam, group managerden gumusu default yapsam bi faydasi olurmu?
Yada oyuncuyu rankin ordan kaldirip orasi bos kalsa felan varmidir acaba bu tarz cozumler cok sacma ya.
Hazır bir PaidRanks config'i deneyip o hazırı GroupManager'a uyarlayabilirsin. Hatanın GroupManager'da olup olmadığını anlarsın. Her iki çözümde biraz uğraştırıcı ama başka yolu yok diye biliyorum.