Paintball Lobby

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere şu an hazırlamakta olduğumuz minigames sunucusunun paintball lobisini göstermek istiyorum.
Bir önceki skywars çalışmamın biraz basite kaçtığını söyleyen arkadaşlarımız vardı.İyiki de söylemişler. :)
Bu görüşlerden yola çıkarak daha görkemli bir şey hazırlamaya çalıştım.
Umarım beğenirsiniz , Hepinizin yorumlarını bekliyorum :)
Yardım ettiği için @xd00agent 'e teşekkürler. ^_^

ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM YAPILAR
Skywars çalışması için tıkla
Ana lobi için tıkla

NOT 1 : Ana lobi çalışması yaklaşık 4 ay önce paylaşıldığı için cevap yazmayın.Uyarı almanıza sebebiyet verecektir.
Not 2 : Paintball lobisinde değişiklik yapıldığı taktirde resimler güncellenecektir.

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Geniş olması ayrı bir güzel olmuş sunucu dolar ise tam ayak uydurur lobi ye.

Dağlardaki buz desenleri falan gayet güzel olmuş

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama çok sade..
Yorumunuz için teşekkürler.Eklenebilecek bir şeyler söylerseniz çok iyi olur.Aklıma pek bir şey gelmedi :)
Çok hoş ^_^ Şu Paint Ball yazısı çok iyi . Beğendim :)
Teşekkürler :)
O sıkıştırılmış karbondioksit. O boyaların kokusu. Anlayamazsınız. :-/
İnsanlar sizin serverde oynamak için değil de yapılarınızı görmek için gelecek. :D

Tapatalk'ım şekil önümden çekil. B|
:D
Shader Güzel Göstermis :D Ama iyi :D
Teşekkürler :)

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O sıkıştırılmış karbondioksit. O boyaların kokusu. Anlayamazsınız. :-/
İnsanlar sizin serverde oynamak için değil de yapılarınızı görmek için gelecek. :D

Tapatalk'ım şekil önümden çekil. B|
Bence öyle düşünme süper fikirlerimiz var eğer merak ediyorsan özelden atabilirim her ikisinede gelecekler bizim kodlayacağımız bir plugin bile olacak ^_^

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İlk calısmanla farklı tema da farklı farkındayım ama yazı haric hiçbir guzel yanı yok ilk yapınla. Eger o ilk yapını paylasmasaydın daha olumlu yorm yapabilirdim ama ilk yapından sonra bu biraz kötü kalmıs :)

D718 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk calısmanla farklı tema da farklı farkındayım ama yazı haric hiçbir guzel yanı yok ilk yapınla. Eger o ilk yapını paylasmasaydın daha olumlu yorm yapabilirdim ama ilk yapından sonra bu biraz kötü kalmıs :)

D718 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.