ChellyTR
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Önçelikle Herkese Merhabalar , Bugun Sizlere Paintball Pluginini tanıtacağım ;
Ben tamamen türkçe yaptım plugini (Gerekli Kısımları)
Indirme linki konunun en alt kısmında !
Pluginin icersinde Market , Oyun için ScoreBoards (skor tablosu),Rütbe sistemi,Oto giriş ve çıkış vardır.
Marketi tanıtayım , Oncelikle markette belirli itemler var bunlar 1 kez alınıp kullanılabilen şekildedir.
Her ölüm öldürmede belli bir puan ve para alırsınız bu puanlarla rutbe atlarsınız, paralarla silah vs. alırsınız.
Ürün almak için belli bir paraya ihtiyaciniz var ve elbette rütbeye.
Rütbeler tamamen türkçedir,
Bkz ; ER , ACEMI ER Vs.
Indırme linki ;
Kurulum Video ;
Bukkit Sayfası ;
İlk plugin deneyimim yorumlarınızı bekliyorum..
Not ; plugin klasorlerde degil jarda türkçedir. herangibi bir sorunu yoktur. Sorun oldugunda Skype ; ensbsturk ekleyebilirsiniz.
Ben tamamen türkçe yaptım plugini (Gerekli Kısımları)
Indirme linki konunun en alt kısmında !
Pluginin icersinde Market , Oyun için ScoreBoards (skor tablosu),Rütbe sistemi,Oto giriş ve çıkış vardır.
Marketi tanıtayım , Oncelikle markette belirli itemler var bunlar 1 kez alınıp kullanılabilen şekildedir.
Her ölüm öldürmede belli bir puan ve para alırsınız bu puanlarla rutbe atlarsınız, paralarla silah vs. alırsınız.
Ürün almak için belli bir paraya ihtiyaciniz var ve elbette rütbeye.
Rütbeler tamamen türkçedir,
Bkz ; ER , ACEMI ER Vs.
Indırme linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum Video ;
Giriş yap veya üye ol.
(ingilizcedir fakat komutlardan anlarsınız, en kısa surede kendim cekip koyacagim.)Bukkit Sayfası ;
Giriş yap veya üye ol.
İlk plugin deneyimim yorumlarınızı bekliyorum..
Not ; plugin klasorlerde degil jarda türkçedir. herangibi bir sorunu yoktur. Sorun oldugunda Skype ; ensbsturk ekleyebilirsiniz.