Paladins Hakkında Bilgi

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali
154551

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,
Bundan yaklaşık 1 veya 2 yıl önce bıraktığım sonra bir arkadaşımla birlikte tekrar başladığım oyunu sizlere tanıtmak istedim oyunumuz adı "Paladins". Bundan yaklaşık dediğim gibi 1 veya 2 yıl önce oyunu bırakmıştım sebebi hem zamanım yoktu üniversite sınavları gibi, hemde o sıralar oyun oynama hevesim gitmişti bu yüzden bırakmıştım. Ama dün gece bir arkadaşım ile oynayarak tekrar bu heyecanı yaşamak çok hoşuma gitti. Şuanda belki duymuşsunuzdur GeForceNOW adında bir uygulama ile oyuna giriş yapıyorum en kısa süre içerisinde tabii ki oyunu kendi bilgisayarıma indireceğim. Şimdi daha fazla sizleri okumakla yormayıp oyun tanıtımımıza geçelim.

154529

Oyun Hakkında Kısa Bir Bilgi;
Paladins
, oyuncuların oyun oturumlarında seçmeleri için şampiyonlar olarak adlandırılan 44 adet çeşitli karakterler sağlar. Bu Şampiyonların her biri aşağıdaki kategorilerden birine girer: Tank, Hasar, Destek ve vur kaç olarak 4 ayrı gruba ayrılır. Takım tabanlı oyun olduğu için oyuncular, zafere ulaşmak için strateji, karakter bilgisi, koordinasyon ve takım çalışmasına güvenmek zorundadır. Oyuncular iletişim kurmak için metin ve sesli sohbet ile birlikte VGS kullanabilirler.

Ne Tür Oyun Modları Vardır?
  • Kuşatma: Her iki takımda ortaya giderek merkezi ele geçirmeye çalışır. Merkezi ele geçiren takım için bir tür yük ortaya çıkar ve onu iterek karşı takımın merkezine iterek karşı takımın merkezini yok etmeyi amaçlar tabii ki bu yük durdurulabilinir mi ? tabii ki evet. Yükün etrafında bir daire oluşur karşı takım o dairenin içinde olursa yük durar eğer geri hareket ettirmek istiyor iseniz yükün içinde olan düşmanları öldürmeniz gerekmektedir.
  • Saldırı: Takımlar, puan kontrolünü ele geçirmek ve puan kazanmak için geniş bir savaş alanında savaşır. Kontrol noktasında tartışmasız bir duruşa sahip olmanın yanı sıra, düşman oyuncuları öldürmek de bir takım ölüm maçına benzer şekilde takım için puan alır.
  • Takım Ölüm Maçı: Çoğu birinci şahıs nişancı oyununda klasik bir oyun modudur, burada her iki takım da birbirini öldürmek için savaşır. 40 öldürme sayısına ilk ulaşan takım oyunu kazanır.
  • Dereceli: Bu oyun modun da her takım 2 tane şampiyon engelleyebilir tabii ki engellenen şampiyon her iki takım içinde seçilemez hale gelir. Ayrıca seçilen şampiyon karşı takım görebilir karşı takımda seçilen şampiyon kendi takımınızda aynı şampiyon seçilemez buda oyunu biraz daha heyecanlı kılıyor bence.

154536

Şimdi gelelim biraz daha oyun içi bilgilere. Oyun içinde seçebileceğimiz bazı özellikler var şimdi sizlere göstereceğim fotoğrafta biraz daha iyi anlayabileceksiniz. Bende oyun İngilizce olduğu için biraz tuhaf olacak ama sizlere açıklama yapacağım.

Diyelim bir oyun moduna girdiniz karşınıza gerçekten sade hoş görünümlü bir şampiyon seçme menüsü gelecek benim cidden çok hoşuma gidiyor bu yüzden sizlere paylaşmak istedim. Ayrıca seçim yaptıktan sonra gelen animasyonlarda bana göre çok hoş.

154538
Evet şampiyonu seçtin oyuna giriş yaptın şu şekilde karşına bir menü çıkacak. Her karakterlerde farklı kartlar mevcut ve her karakterlerde farklı kartları açmak için o şampiyonun seviyesini yükseltmeniz lazım. bende "Mega Potion" adı verilen bir seçenek vardı "Pip" adı verilen destek oynadım bu yüzden bu kart açıktı seviyesi daha 3 veya 5 ve oradan bir menü seçince önünüze farklı menü açılıyor oradan farklı bir kartlar alıyorsunuz buda şampiyonunuzu nasıl oynayacağınızı belirliyorsunuz. Örnek resim olarak.
154539
Kartları seçtiniz her şey mükemmel şimdi oyuna bağlandınız ne yapacaksınız hemen "I" tuşuna basın ve market açılsın. O menüde şampiyonunuza özellikler katabilirsiniz. örneğin destekler için daha fazla can basma takımdaki tanklar veya hasarcılar için gelen can basmadan daha fazla yararlanma gibi veya zırh delme gibi özellikler bunları tabii ki daha güçlü hale getirmek için asistler ve öldürmeler yapmanız lazım bu şekilde para kazanabilir tekrar "I" tuşuna basarak bunları geliştirebilirsiniz.

154540
Ayrıca karakter hakkında bir bilginiz yok ise "K" tuşuna basılı tutarak karakterin özelliklerini okuyabilir ve ona göre karakterinizle daha iyi savaşabilirsiniz. Menümüzün görünüşü;
154541
Aklıma gelebilecek her şeyi yazdım merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorun seve, seve yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz. Oldu ki bir şey sordunuz cevaplayamadım bilin ki bildirim gelmeyip görmemiş olabilirim. Bu durumda ismimi etiketleyin.

154543

Paladinsi indirmek için ister Steam aracı ile indirebilir ister, Epic Games aracı ile indirebilirsiniz.​
 


Ekli dosyalar

  • 5ddd6822cbb6712fa251b9e52e56d11c_1566403141-b.jpg
    5ddd6822cbb6712fa251b9e52e56d11c_1566403141-b.jpg
    86.8 KB · Görüntüleme: 139

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Oyun güzel ama gelen takım arkadaşları çok kötü.
 

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali
Valla onlara çözüm yok :D
 

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali
Oynamayı hep düşündüğüm ama hiç oynayamadığım bir oyun kendileri. Bakalım inşallah bu yaz oynamaya başlayacağım...
 

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
Mesajlar
834
En iyi cevaplar
26
Beğeniler
537
Puanları
1,640
Bir dönem çok fazla oynadığım ve hatta oyun içi para harcadığım bir oyun. Sonra aniden bırakmıştım ancak güzel oyundur.
 

Üst