//PalasGaming.Nitrado.Net//Kafa Düşürme//TabelaEnch//Bosslar//Banka Sistemi 82 Slot 7GB Ram

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş değil, bunca sunucudan sıyrılmak kolay da değil. Diğer sunucuları araştırıp öyle yapın. Eski oyunculardan kalan mı kaldı ki.. Lapis olmadan yaşanan factions'un tadını hiçbir yerde alamadım.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Normalde Sunuculara Olumlu Yorum Yaparım Ama Bu Sunucu Gecen Sene Kpandı Tekrar Acıldı Yazın Acıp Para Kazanıp Kapatıyorlar + Sunucuda 1 Yeni eklenti veya map degisikligi yok Direk Acmıslar !

emre389

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normalde Sunuculara Olumlu Yorum Yaparım Ama Bu Sunucu Gecen Sene Kpandı Tekrar Acıldı Yazın Acıp Para Kazanıp Kapatıyorlar + Sunucuda 1 Yeni eklenti veya map degisikligi yok Direk Acmıslar !
Alakası Bile yok o geçen yaz carsh olayları mevcuttu ve o yüzden kapatmak zorunda kaldk klan descine felan yazıyolardı oyuncu kaybına uğradım be sunucuyu kapatmak zorunda kaldım bilip bilmeden mesaj yazmanıda analmadım bu arada sunucumu takip ettiğin için teşekkürler.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Alakası Bile yok o geçen yaz carsh olayları mevcuttu ve o yüzden kapatmak zorunda kaldk klan descine felan yazıyolardı oyuncu kaybına uğradım be sunucuyu kapatmak zorunda kaldım bilip bilmeden mesaj yazmanıda analmadım bu arada sunucumu takip ettiğin için teşekkürler.
Güzel Sunucu Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Tebrikler Kendi Sunucusuna Başarılı Yazmana Sevindim :)

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Çok Güzel ama XephenosTR oyuncu bana 2 kere tuzak yaptı Tp İle Clana aldı set için çıkardı kesmeye çalıştı kesemedi şikayetciyim Rehber yok ?