Panel ile 2 sunucuya sponsor olacağım!

Smars

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba, tam olarak 2 sunucuya sponsor olacağım başlangıç olarak sunucu kapasitesi 50 kişilik olacak. Multicraft panel vereceğim.

Başvuracak arkadaşların ortalama bir seviye ingilizcesi olmasını istiyorum, daha önce sunucu kesinlikle açmış olmasını istiyorum. Tüm kazançlardan %50 pay alacağım. 50 kişiye ulaşıldığında 100 kişi sonra 150 kişi şeklinde anlık sunucunun genişletilmesini sağlayacağım. Sunucuda herhangi bir yetki istemeyeceğim. Yönetim ekibinde olmayacağım. Başvurularınızı bu konunun altına kendinizi anlatarak yazın. Profesyonel server administratoruyum herhangi bir saldırı veya her hangi bir teknik sorunda devreye girebilirim, web site ve bu tarz sunucusal yer veya destek gerekiyorsa oda benden.

Lütfen başvuracak kişiler kendi ekibiyle gelsin. Skype da konuşacağım beğendiğim başvurular ile SKYPE INIZI kesinlikle ekleyin.

frogchubs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş şu an Sw yok ama Yardımcı olursan açarım kazancımın %50 si senin ama ekip toplu deil sw kapanınca dağılıştık

Smars

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, yardım etme amaçlı bir sponsorluk değil bu. Yatırım yapıyorum, gerçekten kaliteli insanları arıyorum.

OmerGyer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
S.a kardeş faction server yapıyorum buildim ve plugin bilgim iyidir banada tam senin gibi biri lazımdı inş eklersin
skype eklersen konuşabiliriz omerrey12

Lqiste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba, Salı Veya Çarşamba Gününe Kadar Server Açacağım. ! Slot 50 Kişilik Olacaktır :) Eyer Slot Tamamen Dolarsa Tekrardan Artırılacaktır.

İstek Yollamınızı Bekliyorum.
SAYGILARIMLA
BY|AleX

Smars

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba, Salı Veya Çarşamba Gününe Kadar Server Açacağım. ! Slot 50 Kişilik Olacaktır :) Eyer Slot Tamamen Dolarsa Tekrardan Artırılacaktır.

İstek Yollamınızı Bekliyorum.
SAYGILARIMLA
BY|AleX

Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım fakat skypedan ekledim kabul edersen konuşalım, bir sunucuya sponsor oldum bu arada son sunucuyu bekliyorum.

Resk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba kardeşim server acıorm ben maddi durumum yok fazla onun için sponsor arıordum daha önceden 3 kez sw acmışlıgım var pluginleri kendim editlemeye calışıorm hayla builder arıorm builder bulduktan sonra swyi acıcam inşallah
Skypem: JustWatch30