Seni uzun zamandır göremiyoruz geri mi döndün (hayır değil)Kuş gribi olabilir mi?
Ayda bir girip yeni konulara göz atıp çıkıyordum bir kaç haftalığına girmemek üzere.Seni uzun zamandır göremiyoruz geri mi döndün (hayır değil)
Amerika (Evet yine gavurlar pislikler) bunun hakkında bir çalışma yapmıştı. Çalışmanın ismini tam hatırlayamıyorum ama Rebornlu birşeydi. Ölü hayvanları canlandırabiliyorlardı. (Duyduğuma göre). Hayvanların, insanlar gibi ruhu olmadığı için yok olmak yerine belli bir zaman süre geçmeden yeniden canlanabiliyordu. Fakat eğer vücut ölümü gerçekleşirse (Yani bütün vücudundaki organları ölürse) geri döndürmek zordur.Ana bacı saydırmayıda biliyordu o
veya en iyisi bu olayı kapatmak öldü bir kere geri döndüremem ama bir bildiği olan varsa sölerse sevinirim![]()
Cidden de böyle bir çalışma oldu, 2 saat ve 1 hafta aralığında ölmüş hayvanları özel proteinler ve birkaç madde ile geri hayata döndürebiliyorlar. Ancak birçok deney birkaç saatten fazla yaşamamış. Ve çoğu da sadece nefes alabilmiş, diğer hayvansal fonksiyonları yerine getirememiş. 1900'lü yıllarda yada daha önceden yapılmış bi deneyAmerika (Evet yine gavurlar pislikler) bunun hakkında bir çalışma yapmıştı. Çalışmanın ismini tam hatırlayamıyorum ama Rebornlu birşeydi. Ölü hayvanları canlandırabiliyorlardı. (Duyduğuma göre). Hayvanların, insanlar gibi ruhu olmadığı için yok olmak yerine belli bir zaman süre geçmeden yeniden canlanabiliyordu. Fakat eğer vücut ölümü gerçekleşirse (Yani bütün vücudundaki organları ölürse) geri döndürmek zordur.
(Emin değilim fakat vardı böyle birşeyler)
benden nefret etmeğğğ eklerim bir dahaki konularaTag List'de Olmamam Üzdü
I HATE Orinç And Leymon
Aslında o senin pp ne küfür ediyordu ._. kanat ayarı şu oluyor papağanın uçmasını sağlayan uzun tüğleri kesiliyor ben çok kestirmedim yeteri kadar ahatca uçabiliyordu hala evde ._.Başın sağolsun kanka o papağan her ne kadar bana küfretse bende onu korkutsamda yinede ölmemeliydi diye düşünüyorum.Birde papağanın kanat kestirimi nedir hiç duymadım![]()
O papağan akıllı bir papağandı ilk önce herşeyi kontrol ederdi ve sadece arada bir ağzını kaşıma için yaş yer onuda yemez ağzında gezdirirYere düşürdüğünüz toplu iğne gibi şeyleri yutmuşsa iç kanamadan gitmiş olabilirİki arkadaşımın kuşu aynı şekilde öldü
Cidden de böyle bir çalışma oldu, 2 saat ve 1 hafta aralığında ölmüş hayvanları özel proteinler ve birkaç madde ile geri hayata döndürebiliyorlar. Ancak birçok deney birkaç saatten fazla yaşamamış. Ve çoğu da sadece nefes alabilmiş, diğer hayvansal fonksiyonları yerine getirememiş. 1900'lü yıllarda yada daha önceden yapılmış bi deney![]()
Evimde bir zombi istemem zaten bendeAmerika (Evet yine gavurlar pislikler) bunun hakkında bir çalışma yapmıştı. Çalışmanın ismini tam hatırlayamıyorum ama Rebornlu birşeydi. Ölü hayvanları canlandırabiliyorlardı. (Duyduğuma göre). Hayvanların, insanlar gibi ruhu olmadığı için yok olmak yerine belli bir zaman süre geçmeden yeniden canlanabiliyordu. Fakat eğer vücut ölümü gerçekleşirse (Yani bütün vücudundaki organları ölürse) geri döndürmek zordur.
(Emin değilim fakat vardı böyle birşeyler)
Yine de geçmiş olsunbenden nefret etmeğğğ eklerim bir dahaki konulara
Aslında o senin pp ne küfür ediyordu ._. kanat ayarı şu oluyor papağanın uçmasını sağlayan uzun tüğleri kesiliyor ben çok kestirmedim yeteri kadar ahatca uçabiliyordu hala evde ._.
O papağan akıllı bir papağandı ilk önce herşeyi kontrol ederdi ve sadece arada bir ağzını kaşıma için yaş yer onuda yemez ağzında gezdirir
Evinde bir zombi istemem zaten bende![]()