Papağan hakkında bilgisi olan içeri lütfen.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Başın sağolsun :( Bu konuda ne yazık ki en ufak tecrübem yok, bu yüzden yardımcı olamayacağım :/ (Şimdi internetten bakıyorum da, arkadaşların dediği gibi üst solunum yollarıyla ilgili bir durum var sanırsam. Zaten şu an en muhtemel seçenek bu gibi gözüküyor :hmm:)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ana bacı saydırmayıda biliyordu o

veya en iyisi bu olayı kapatmak öldü bir kere geri döndüremem ama bir bildiği olan varsa sölerse sevinirim :D
Amerika (Evet yine gavurlar pislikler) bunun hakkında bir çalışma yapmıştı. Çalışmanın ismini tam hatırlayamıyorum ama Rebornlu birşeydi. Ölü hayvanları canlandırabiliyorlardı. (Duyduğuma göre). Hayvanların, insanlar gibi ruhu olmadığı için yok olmak yerine belli bir zaman süre geçmeden yeniden canlanabiliyordu. Fakat eğer vücut ölümü gerçekleşirse (Yani bütün vücudundaki organları ölürse) geri döndürmek zordur.

(Emin değilim fakat vardı böyle birşeyler)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yere düşürdüğünüz toplu iğne gibi şeyleri yutmuşsa iç kanamadan gitmiş olabilir :( İki arkadaşımın kuşu aynı şekilde öldü :(

Amerika (Evet yine gavurlar pislikler) bunun hakkında bir çalışma yapmıştı. Çalışmanın ismini tam hatırlayamıyorum ama Rebornlu birşeydi. Ölü hayvanları canlandırabiliyorlardı. (Duyduğuma göre). Hayvanların, insanlar gibi ruhu olmadığı için yok olmak yerine belli bir zaman süre geçmeden yeniden canlanabiliyordu. Fakat eğer vücut ölümü gerçekleşirse (Yani bütün vücudundaki organları ölürse) geri döndürmek zordur.

Cidden de böyle bir çalışma oldu, 2 saat ve 1 hafta aralığında ölmüş hayvanları özel proteinler ve birkaç madde ile geri hayata döndürebiliyorlar. Ancak birçok deney birkaç saatten fazla yaşamamış. Ve çoğu da sadece nefes alabilmiş, diğer hayvansal fonksiyonları yerine getirememiş. 1900'lü yıllarda yada daha önceden yapılmış bi deney :(

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tag List'de Olmamam Üzdü :(
I HATE Orinç And Leymon
benden nefret etmeğğğ eklerim bir dahaki konulara :(

Başın sağolsun kanka o papağan her ne kadar bana küfretse bende onu korkutsamda yinede ölmemeliydi diye düşünüyorum.Birde papağanın kanat kestirimi nedir hiç duymadım :D
Aslında o senin pp ne küfür ediyordu ._. kanat ayarı şu oluyor papağanın uçmasını sağlayan uzun tüğleri kesiliyor ben çok kestirmedim yeteri kadar ahatca uçabiliyordu hala evde ._.

Yere düşürdüğünüz toplu iğne gibi şeyleri yutmuşsa iç kanamadan gitmiş olabilir :( İki arkadaşımın kuşu aynı şekilde öldü :(

Cidden de böyle bir çalışma oldu, 2 saat ve 1 hafta aralığında ölmüş hayvanları özel proteinler ve birkaç madde ile geri hayata döndürebiliyorlar. Ancak birçok deney birkaç saatten fazla yaşamamış. Ve çoğu da sadece nefes alabilmiş, diğer hayvansal fonksiyonları yerine getirememiş. 1900'lü yıllarda yada daha önceden yapılmış bi deney :(
O papağan akıllı bir papağandı ilk önce herşeyi kontrol ederdi ve sadece arada bir ağzını kaşıma için yaş yer onuda yemez ağzında gezdirir

Evimde bir zombi istemem zaten bende :emin:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
benden nefret etmeğğğ eklerim bir dahaki konulara :(

Aslında o senin pp ne küfür ediyordu ._. kanat ayarı şu oluyor papağanın uçmasını sağlayan uzun tüğleri kesiliyor ben çok kestirmedim yeteri kadar ahatca uçabiliyordu hala evde ._.

O papağan akıllı bir papağandı ilk önce herşeyi kontrol ederdi ve sadece arada bir ağzını kaşıma için yaş yer onuda yemez ağzında gezdirir

Evinde bir zombi istemem zaten bende :emin:
Yine de geçmiş olsun :(

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kabuklu bir yem yediyse kursagina yapismis ve kanatmis olabilir,basima geldi 2 kere.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi