PAPERSPİGOT PLUGİNİ ÇALIŞMIYOR !

lars2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar swm 1.7/1.8 spigot ve balon koruması için bukkiti değiştirdim fakat authme bugunu düzeltmek için paperspigotu yüklediğimde reload attıgımda sw ye gelmiyor dosyası bile plugins de olmuyor sıkıntı nedir acaba ?

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craft Bukkiti Sildiysen Yüklemek İstediğin Paper Spigotu /MinecraftBukkit'e Atıp Adını Craftbukkit Yapmalısın Yoksa Çalışmaz.

lars2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aga
Craft Bukkiti Sildiysen Yüklemek İstediğin Paper Spigotu /MinecraftBukkit'e Atıp Adını Craftbukkit Yapmalısın Yoksa Çalışmaz.
Paperspigot'u nereye koyduğunu söyleyebilir misin?
aga direk minecraftbukkitemi atıcam bunu ben avel gibi pluginlere atıyorum ya anladım eyw

aga şuanda bana verdikleri craftbukkiti koydum sonra paperspigotu da koydum paperspigotun ismini craftbukkit diye değiştim yok oldu oldumu acaba ?

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga

aga direk minecraftbukkitemi atıcam bunu ben avel gibi pluginlere atıyorum ya anladım eyw

aga şuanda bana verdikleri craftbukkiti koydum sonra paperspigotu da koydum paperspigotun ismini craftbukkit diye değiştim yok oldu oldumu acaba ?
skypeme eklermisin daha detaylı anlatıyım Progamer.oktay2