Para kazanılacak bir şeyler varmı?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bazılarınız skript felan yazıyor sonra ad.fly gibi siteler ile birazcık da olsa para kazanabiliyor. Sizce başka ne tür şeyler yapabilirim? Hangi şeyler sizin dikkatinizi çekebilir?

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Youtube'ye mod tanıtımları veya tutoriallar ekleyebilirsin videolarada reklam ekle.

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
server kurup vip satmak geliyor benim aklıma birtek bunun dışında neler var bende çok merak ediyorum. özellikle kodlama ile yapılabilecek işler ?

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük bir sunucuda çalışırsanız, para kazanabilirsiniz.
Not: developer, builder olarak tabii ki.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim aklımda skript filan yapıp turbobite yükleyip onun linkini de ad.fly ile verip 2x para kazanmak vardı.(her ikisi de 1000 kişi başına 2.5 $ gibi para verse 5 dolar filan yapar. Fazla değil biliyorum ama zaman + daha fazla skript ile iyi para kasabilirim.) ama skript yazmayı bilmiyorum ve aklımda yapacak bir şey yok.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bence skripti paralı yap, satma linkini de turbobit'e yükleyip linkini ****** yardımıyla kısalt. Sonra sövsünler sana.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence skripti paralı yap, satma linkini de turbobit'e yükleyip linkini ****** yardımıyla kısalt. Sonra sövsünler sana.
3x para point. Asla ücretli skript yapmam. İndirme az olacağı(hatta kimse) hiç alamam. Onun yerine ücretsiz yapar dediğimi uygularım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi Bir Sunucuda Çalışabilirsin
Skript Bilmiyorum Diyorsun Öğrenmesi Pek Zahmetli Değil Genede Zaman Alır Gerçi Hangi İşi Öğrenmeden Önce Zaman Harcamıyoruz Yada Hangimiz Anasının Karnından Herşeyi Bilerek Çıkıyor. Skript İşine Girersen Pek Bir İlerleme Göstermezsin Para Kazanma Konusunda Adfly Fln Çok Az Kazanç Sağlarsın
Sana Tavsiyem Plugin Veya Mimari Alanda Bir Yol Alman Bu Alanlarda Geliştiğinde İster Sunucularda Çalışmak Olsun İster Spigot Tarzı Sitelerde Eklenti Satıp Farklı Sunuculara Yapılar Satarak Çok Fazla Yolu Var Tabi Bunları Ha Deyince Satamazsın Ve Öyle Kolay Öğrenilecek İşler Değil Plugin Olarak Belki Yol Alabilirsin Ama Mimari Bakımdan Map Satacak Kapasiteye Gelmek İçin Biraz Yetenek Lazım
Plugin Alanına Girişirsen Spigot Üzerinde Güzel Eklentileri Ciddi Miktarda Fiyatlara Satıyorlar Ciddi Miktar Dediğim 5-10 Dolar Ama Alan Kişi 100 Lerce Olduğundan Baya Gelir Elde Edebilirsin Tabi Gene Geliştikten Sonra
Kısacası Para Kazanmadan Önce Uzun Zaman Alanında Ustalaşıp Belirli Zaman Sonra Birkaç Kuruş Kazanmaya Başlayabilirsin
Aslında Hepsinden Daha Basiti Lapisli Fekşın Açıp Para Kazanmak :p

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş haklı. Spigot'ta plugin satarak eser miktarda para kazanabilirsin. Gelişip kapsamlı plugin yapıp onları sattıkça zengin olursun diyebilirim. (1000$ civarı)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi Bir Sunucuda Çalışabilirsin
Skript Bilmiyorum Diyorsun Öğrenmesi Pek Zahmetli Değil Genede Zaman Alır Gerçi Hangi İşi Öğrenmeden Önce Zaman Harcamıyoruz Yada Hangimiz Anasının Karnından Herşeyi Bilerek Çıkıyor. Skript İşine Girersen Pek Bir İlerleme Göstermezsin Para Kazanma Konusunda Adfly Fln Çok Az Kazanç Sağlarsın
Sana Tavsiyem Plugin Veya Mimari Alanda Bir Yol Alman Bu Alanlarda Geliştiğinde İster Sunucularda Çalışmak Olsun İster Spigot Tarzı Sitelerde Eklenti Satıp Farklı Sunuculara Yapılar Satarak Çok Fazla Yolu Var Tabi Bunları Ha Deyince Satamazsın Ve Öyle Kolay Öğrenilecek İşler Değil Plugin Olarak Belki Yol Alabilirsin Ama Mimari Bakımdan Map Satacak Kapasiteye Gelmek İçin Biraz Yetenek Lazım
Plugin Alanına Girişirsen Spigot Üzerinde Güzel Eklentileri Ciddi Miktarda Fiyatlara Satıyorlar Ciddi Miktar Dediğim 5-10 Dolar Ama Alan Kişi 100 Lerce Olduğundan Baya Gelir Elde Edebilirsin Tabi Gene Geliştikten Sonra
Kısacası Para Kazanmadan Önce Uzun Zaman Alanında Ustalaşıp Belirli Zaman Sonra Birkaç Kuruş Kazanmaya Başlayabilirsin
Aslında Hepsinden Daha Basiti Lapisli Fekşın Açıp Para Kazanmak :p
Durumlar* :(