Para kazanmanın bugunu buldum

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu hayran kalma oyununa dönüştürmenize hayran kaldım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuratcanSfyrk

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bankadan kredi alıp bankayı almak için bankanın tüm parasını kredi olarak çekmen lazım yani zararda oluyosun :(
Bankadaki tüm kredileri çektim. Bankaya bir miktar kredi borcum var, sonra o krediler ile bankayı satın aldım. Krediler bende duruyor ve benimde bankaya kredi borcum var, banka benim kendi kendime para ödememe gerek yok yani paralarda benim oldu bankada.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bankadaki tüm kredileri çektim. Bankaya bir miktar kredi borcum var, sonra o krediler ile bankayı satın aldım. Krediler bende duruyor ve benimde bankaya kredi borcum var, banka benim kendi kendime para ödememe gerek yok yani paralarda benim oldu bankada.
Peki bankanın sana satılacağı ne malum? Satmak zorunda değiller, fakat sen kredi borcunu ödemek zorundasın.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama bankayı satın aldığında senin borçlarını baska 1 adama verdiğin için paran elinde kalmayacağından dolayı zararda oluyorsun