Para nasıl kazanabilirim?

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Bu yaz için kendime bir hedef koydum fakat hedefim için yeterli param yok para nasıl kazanabilirim?

düzeltme: 18 yaş altıyım

Son düzenleme:

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Bir yerde işe başla, Garsonluk, satış danışmanı vs. vs.

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Yeteneğine, ilgi alanına göre değişir, asıl soru nasıl kazanmak değil, nasıl çalışmaktır, bence. Part-time işlerde çalışabilirsin, freelancer sitelerinde yeteneğine uygun iş yapabilirsin.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
Bu devirde zor iş bulursun ama bulabiliyorsanda git ne olursa olsun güzelce çalış yorulursun ama maaşı alınca yorgunluğun gider sağlam bir getirin olacak bir projen yoksa bir yerde çalışman şart veya kendine güveniyorsan öderim kesin diye git kredi çek.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
İş bulman lazım, ama çokta küçüksen hiç bulaşma bir iki yıl ertele hayallerini çünkü asgari ücret vereceklerini sanmıyorum forumlarda sağda solda paket felan yap satmaya çalış :(
13 yaşındayım raspberry pi 3 b+ hedefimdi de işte tasarımdan gelen para çok düşük ve şu an sıfırlandı param :/

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Ben iş yok muhabbetlerine gram katılmıyorum iş dolu arkadaşlar Fakat hiçbir vasfınızın olmadıgı halde asgari ücretin üstünde bir fiyat beklemeyin ülkenin ekonomisi belli bir iş sahibinin size yüksek fiyatlar vermesini beklemeyin
ben geçen sene saati 7tl den çalışıyordum günde 4 6 saat arası çalışıyordum ve yetiyordu tavsiyem biryerlerde part time çalışman

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
valla internetten para kazanmak zor yüksek fiyat istiyorsan milyonlarca insana hitap etmen gereken oyun yapman gerekiyo demişti obay abi inşallah writer adventures tutarsa ben sana alırım inşallah 10 milyon oynanır da parayı bulurum allahım amin

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
valla internetten para kazanmak zor yüksek fiyat istiyorsan milyonlarca insana hitap etmen gereken oyun yapman gerekiyo demişti obay abi inşallah writer adventures tutarsa ben sana alırım inşallah 10 milyon oynanır da parayı bulurum allahım amin
yok ya benim için sıkıntı değil 13 yaşındayım ve diğer bütün tanıdıklarımdan daha hızlı giriştim bu işte. kendim de kazanmayı öğrenmeliyim.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ben iş yok muhabbetlerine gram katılmıyorum iş dolu arkadaşlar Fakat hiçbir vasfınızın olmadıgı halde asgari ücretin üstünde bir fiyat beklemeyin ülkenin ekonomisi belli bir iş sahibinin size yüksek fiyatlar vermesini beklemeyin
ben geçen sene saati 7tl den çalışıyordum günde 4 6 saat arası çalışıyordum ve yetiyordu tavsiyem biryerlerde part time çalışman
sorun şu bu yaşta nasıl çalışabilirim :üzgün: