Hub Sunucununun Ne Kadara Maal Olduğunu BiliyormusunHub sunucu kurcak pluginer niye aranir ? Adamin kendine hayiri olsa kendine sunucu açar
LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş anlamıyosunHub Sunucununun Ne Kadara Maal Olduğunu Biliyormusun
Demekki sende bir sorun varkardeş anlamıyosun
pluginerin kendine hayrı olsa kendine server kurar niye senle uğraşsın ?
kendiniz yapın tüm işi.
şu zamanlarda insanlara güvenilmiyor illaha bir yere bir şey saklayanlar oluyor
kardeşim cidden anlamıyosun diyelim ben osman çok iyi pluginerim kendi serverim yok işim yok sana server kurcam ? üstelik tanımadıgın kişiler bir plugin koyar o dosyaların içine kendini op yapar bende diyorum kendin yapDemekki sende bir sorun var
pluginer olan kişiye op vermeyen adamda sorun vardır zaten. adama sunucu dosyalarını yönet deyipkardeşim cidden anlamıyosun diyelim ben osman çok iyi pluginerim kendi serverim yok işim yok sana server kurcam ? üstelik tanımadıgın kişiler bir plugin koyar o dosyaların içine kendini op yapar bende diyorum kendin yap
Qrdşh opa grk yk panelpluginer olan kişiye op vermeyen adamda sorun vardır zaten. adama sunucu dosyalarını yönet deyip![]()
abi adamı tanımıyorsun neden güveniyorsun ? parayı alıp tüm haritaya katman kayası döşer belki ?pluginer olan kişiye op vermeyen adamda sorun vardır zaten. adama sunucu dosyalarını yönet deyip![]()