''Param çok ama çok mutsuzum'' Notch

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok yalnızım...’
Zengin olmaktan dolayı hayli sıkıntılı olduğunu söyleyen Persson, bu zenginliğin kendisini yalnız bıraktığını ve yaşama motivasyonunu da neredeyse sıfırladığını belirtiyor.
Tweetlerinden birinde “Herşeye sahip olabilmenin yarattığı en büyük problem, birşeyleri elde etmek için bir nedeninizin kalmaması. Bu eşitsizlik yüzünden, insanlarla iletişiminiz kalmıyor” diye dert yanarken, İspanya’nın ünlü Ibiza adasında katıldığı partide de “Burada ünlüler ve arkadaşlar var. İstediğim herşeyi yapabilirim. ama yine de kendimi bu kadar yalnız bırakılmış hissetmemiştim!” ifadesini kullanıyor.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para Demek Mutluluk Demek Olsaydı,Dünya Barışı Sağlanırdı.Tam Tersi Bence Fakirlik Mutluluk Demektir.En Azından Yaşaman İçin Bir Anlam Kalıyor,İnsanlarla Yüz Yüze Konuşup Arkadaş Ortamı Yaratıyorsun.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen notch'un yerinde olsam bağış yapardım kendime aktiveler düzenlerim bugün şunu yapacağım yarın bunu yapacağım gibi.
Arkadaşlarım varsa onlarda takılırdım ve sayede mutlu bir notch olurdum ve iyi kalpli.

Para Demek Mutluluk Demek Olsaydı,Dünya Barışı Sağlanırdı.Tam Tersi Bence Fakirlik Mutluluk Demektir.En Azından Yaşaman İçin Bir Anlam Kalıyor,İnsanlarla Yüz Yüze Konuşup Arkadaş Ortamı Yaratıyorsun.
Babamın dediği gibi eskiden yokluk vardı ama huzurluyduk.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen notch'un yerinde olsam bağış yapardım kendime aktiveler düzenlerim bugün şunu yapacağım yarın bunu yapacağım gibi.
Arkadaşlarım varsa onlarda takılırdım ve sayede mutlu bir notch olurdum ve iyi kalpli.

Babamın dediği gibi eskiden yokluk vardı ama huzurluyduk.
Çok Doğru Söylüyorsunuz. Bu Dünyada Zengin Olmaktansa Fakir Olmak Daha İyi Bence.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Türlü Ölüp Her Türlü Cennet-Cehennem e Gidicez.Zengin Olsan Ne Olacak?Gene Toprağa Gireceksin.Fakirler Başka Yeremi Gömülüyor?Özel Mezarda Olsa Taputun Altındanda Olsa Her Türlü Topraktasın.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle zenginlerde huzur yok bir kere :)
Her Türlü Ölüp Her Türlü Cennet-Cehennem e Gidicez.Zengin Olsan Ne Olacak?Gene Toprağa Gireceksin.Fakirler Başka Yeremi Gömülüyor?Özel Mezarda Olsa Taputun Altındanda Olsa Her Türlü Topraktasın.
Sakıp Sabancının Bir Hikayesi Vardı Buyrun Okuyun;
SAKIP SABNCI SOLE BI VASIYETBIRAKIR ARKDASINA BEN OLDUKTEN SONRA BENIM BU MEKTUBU AİLEME VERIN AMA OLMDEN AÇILMASIN DEMIS SAKIP SABANCI OLDUKTEN SONRA AİLESINE TSLIM EDILEN MEKTUP TA SOLE YAZMAKTADIR BENI EVDEKI EN SEKI ÇORABIMLA GOMUN.AİLESI BU ISTEK UZERINE ÇOK ŞAŞIRIR VE HAVIYA HOCAYA GIDERLER OLMAZ OLE SEY LAFINI DUYMAK TAN SIKILNA AİLEYE BIR TANE DAHA MEKTUP GELIR SU ANDA ÇORABIMLA GOMULEMEDIM BILIYORUM AMA SIZDE BUNDAN BI DERS ÇIKARIN OKADAR MALIM MULKUM VARDI BEN ESKI ÇORABIMI BILE OTEKI TARAFA GOTUREMEDIM.............

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sakıp Sabancının Bir Hikayesi Vardı Buyrun Okuyun;
SAKIP SABNCI SOLE BI VASIYETBIRAKIR ARKDASINA BEN OLDUKTEN SONRA BENIM BU MEKTUBU AİLEME VERIN AMA OLMDEN AÇILMASIN DEMIS SAKIP SABANCI OLDUKTEN SONRA AİLESINE TSLIM EDILEN MEKTUP TA SOLE YAZMAKTADIR BENI EVDEKI EN SEKI ÇORABIMLA GOMUN.AİLESI BU ISTEK UZERINE ÇOK ŞAŞIRIR VE HAVIYA HOCAYA GIDERLER OLMAZ OLE SEY LAFINI DUYMAK TAN SIKILNA AİLEYE BIR TANE DAHA MEKTUP GELIR SU ANDA ÇORABIMLA GOMULEMEDIM BILIYORUM AMA SIZDE BUNDAN BI DERS ÇIKARIN OKADAR MALIM MULKUM VARDI BEN ESKI ÇORABIMI BILE OTEKI TARAFA GOTUREMEDIM.............
Bu da çok güzel bir hikayedir.
https://forum.gamer.com.tr/konu/ekmegi-paylasmak-ekmekten-daha-lezzetlidir.297570/#header