Pardus hakkında yardım?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Selamlar, Chip dergisinin bir sayısıyla beraber verdiği, Türk yapımı, Linux tabanlı bir işletim sistemi olan Pardus'u binbir güçlükle yükledim. Ama yapısı vs. çok farklı. Bu işletim sistemiyle ilgili temel bilgileri nerden edinebilirim?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onun windows gezgini dolphin galiba exe'leri görür ama çalıştırmaz, exeleri çalıştırmak için wine yani windows emulator programını yüklemelisin.

Nasıl yükleniyor diye sorma o işletim sistemini kurunca 2 dakika tahammül edemedim tekrar windows tasmamı taktım :(

Bir de konuyu chip'te açsana madem :sırıtmak:
Ve Pardusun sitesine bak :sırıtmak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben bir ara zevk olsun diye kullandım tasarımı hoşuma gitti ama pek kullanışlı görmedim çünkü Windows daha çok uygulama destekliyor ve daha kullanışlı bence bir daha açmadım Pardus'u. :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Abi, en iyisi benim ismimi çalmış olan Zorin OS yükle.Linux tabanlı olmasına rağmen gayet kullanışlı bir OS.

Birkaçkez kullandım ve .exe açabiliyordu.Bence tavsiye ederim.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Abi, en iyisi benim ismimi çalmış olan Zorin OS yükle.Linux tabanlı olmasına rağmen gayet kullanışlı bir OS.

Birkaçkez kullandım ve .exe açabiliyordu.Bence tavsiye ederim.

Şu saatten sonra daha kasamayacağımdan Windows'a döndüm ama sıkılırsam alternatif olarak aklımda bulundururum, sağol.