Pardus Kullanımı Artar Mı ?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Win. 7 Ulyyytimaty kullaniyom ama değiştirebilirim belki ama Ne olacağı akla bağli.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Değişik bir şey,bir forumda ayrıntılı açıklmasını okudum 0 yazılım %80 basit %99 kullanışlı gibi gldi :D
Sanal platformda denemek iyi düşünülmüş

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunlar sorun oluyor mu ?
Benim bildiğim kadarıyla "Pardus" "Linux" tabanlı bir işletim sistemi yani Windows Pardus (veya Linux) IOS birbirinden farklı tabanlar. Oyunlar büyük ihtimalle Windows için kodlandığından sorun çıkarır. Steam'de bir kaç oyunun altında "Windows destekler, IOS desteklemez, Linux desteklemez" yazısı görmüştüm. Ünlem koymuşlardı önceden haberimiz olsun diye.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALLAH şimdi herkes W8,W7,XP,98 savunacak!

Ve pardus kullanımının artacağını sanmıyorum ama bizim millet mallık yapmazsa Ubuntu'ya geçebilirler...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Beyler arch üzerine kurulu şeysiler OS olarak geçiyosa farketmeden bitane yapmışım aS:D

Konuya gelirsek: Bi indiriyim Vboxta denerim nasılmış. (Hiç denemedi)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 1 saat kullandığım aşırı saçma ve pratiklikten arınmış bir işletim sistemidir kendileri.

PC'de Windows tercih ediyorum lanet olası notebook'u OS X alacağım bir daha ki sefere taşınmıyor edilmiyor çok ağır.
Oyun oynadığımda yok en temizi taşıma konusunda Mac batarya performansı şahane...

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 1 saat kullandığım aşırı saçma ve pratiklikten arınmış bir işletim sistemidir kendileri.

PC'de Windows tercih ediyorum lanet olası notebook'u OS X alacağım bir daha ki sefere taşınmıyor edilmiyor çok ağır.
Oyun oynadığımda yok en temizi taşıma konusunda Mac batarya performansı şahane...
Çünkü 4/2 si batarya :/

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Pardus, Tübitak tarafından geliştirilen bir işletim sistemi. Linux tabanlıdır, steam ve steam'deki tüm linux destekli oyunları oynatabilir. Aynı zamanda tüm Java tabanlı oyunları da oynatabilir. Açık kaynak kodlu olduğundan Linux için yazılmış pek virüs yoktur, antivirüs derdiniz de olmaz yani.
Günümüzde birçok kurum yavaş yavaş Pardus'a geçiş yapmaktadır. Örnek verecek olursak, çalışmakta olduğum Adalet Bakanlığı günümüzde lisanslı Microsoft Windows ürünlerini kullanmakta. 10 binlerce bilgisayara sahip olan Adalet Bakanlığı bu nedenle yüksek miktarda lisans ücreti ödüyor Microsoft'a. Şu an Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Pardus Kurumsal için hazırlık yapmakta, önümüzdeki 1-2 sene içerisinde Adalet Bakanlığı ve Türkiye'deki bütün adliyelerde Pardus Kurumsal sistemi kullanılacak.
Çok sıkıntı değil, CD'den çalıştırabilir veya harici bir diske veyahut D, E, F bölümlerine kurarak siz de Pardus'u deneyebilirsiniz. Böylece Linux'un tadına bakmış olabilirsiniz.
Açık kaynak destekçisi biri olarak Linux özgürlüktür diyorum.
Masaüstü bilgisayarım ve tabletimde orijinal Win8 kullanıyor olsam da, masa üstü bilgisayarımda Ubuntu da kuruludur. (Linux dağıtımlarından Ubuntu'yu tercih ediyorum, siz Pardus dahil istediğinizi deneyebilirsiniz.)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çünkü 4/2 si batarya :/
Valla her yolu denedim voltaj bile düşürdüm performans istemiyorum arkadaş !
Çekirdek kapadım şey ettim fan devirini düşürdüm ama yok Macbook Air bile hem daha hızlı hem daha uzun ömürlü.
Batarya olmadığı sürece notebook'ların anlamı yok.
Okulda ne halt edeceğim ben :D
Priz arayacak halim yok ya :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardus, Tübitak tarafından geliştirilen bir işletim sistemi. Linux tabanlıdır, Steam ve Steam'deki tüm linux destekli oyunları oynatabilir. Aynı zamanda tüm Java tabanlı oyunları da oynatabilir. Açık kaynak kodlu olduğundan Linux için yazılmış pek virüs yoktur, antivirüs derdiniz de olmaz yani.
Günümüzde birçok kurum yavaş yavaş Pardus'a geçiş yapmaktadır. Örnek verecek olursak, çalışmakta olduğum Adalet Bakanlığı günümüzde lisanslı Microsoft Windows ürünlerini kullanmakta. 10 binlerce bilgisayara sahip olan Adalet Bakanlığı bu nedenle yüksek miktarda lisans ücreti ödüyor Microsoft'a. Şu an Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Pardus Kurumsal için hazırlık yapmakta, önümüzdeki 1-2 sene içerisinde Adalet Bakanlığı ve Türkiye'deki bütün adliyelerde Pardus Kurumsal sistemi kullanılacak.
Çok sıkıntı değil, CD'den çalıştırabilir veya harici bir diske veyahut D, E, F bölümlerine kurarak siz de Pardus'u deneyebilirsiniz. Böylece Linux'un tadına bakmış olabilirsiniz.
Açık kaynak destekçisi biri olarak Linux özgürlüktür diyorum.
Masaüstü bilgisayarım ve tabletimde orijinal Win8 kullanıyor olsam da, masa üstü bilgisayarımda Ubuntu da kuruludur. (Linux dağıtımlarından Ubuntu'yu tercih ediyorum, siz Pardus dahil istediğinizi deneyebilirsiniz.)

Pardus'un kullanımı bence artmaz. Çünkü Türk yapımı çalışmaların %99'u başarılı olamamıştır. Bunun da bugu çıkar ve bug düzeltilmez, sonra işi biter.