Bekliyoruz . Yorumun için Teşekkürler.Sw ye Daha Girmedim Ama Güzel Bir Sw ye Benziyor Başarılar![]()
Ramın Kalite ile bir ilgisi yok mesela ben Hypixel plsi buldum attım diyelim ram 1 kalitesiz mi oluyor yorumun saçma ayrıca skripter değilim elimden bu geldi ve Oyuncularımızın işini kolaylaştıracak bir skript konu ise fazla büyük olabilir. ama her şey anlatılmış ve karışık değil sadece biraz büyük . Eleştirin için teşekkürler ama bence doğru bir eleştiri değil ram ile kalite ve skript imizin üzerinde fazla durmam size bir şey kayıp ettirmiyor. Kaliteli sunucumuza birde adam akıllı oynamak içinde bekleriz İyi Günler.konu : 2/10 bu kadar uzun yapmana gerek yok her şey büyük ve göz yorucu
server : 4/10 tüm editlerin hammaddelerine ayrı warp çekmene gerek yok , otolapis vveya otomadenin bu kadar üstünde durmana gerek yok hepsi toplam 10 satır kod tutuyor zaten , pet gibi gereksiz pl lere de gerek yok ayrıca 2 gb ramla KALİTE demen çok saçma olmuş benim eski serverimin kullandığı ram 4gb di öyle bi kelime kullanmadım
Yorumun için teşekkürler ilk olarak yan hesap açtığımız doğru o kapatılır sorun değil.2. olarakta adamın rütbesi efsanevi diye efsanevi kiti giymesi anlamına gelmiyor.her şey çok güzelde swnizde adalet yok ne demek diye sorarsanız kurucular yan hesap kruyor hatta bazıları kit efsanevı+ enchli gapple yenmiş olmasına rağmen ,(efsanevi son rütbedir.) tek Vuruşda GAPPLEIN 2 KALBINI BITIRIP 3 KALP BIRAKIYOR.Kusura Bakmayın Bunun Başka Bir Açıklaması Yok Bunun Yanında Leodas Diye Bir Adam Var Serverinizde (Yine Kurucunun Hesabı Ne Yazık ki.)Serverde Olmayan İtemleri Aldı Hadi Onu Geçtim Malesef Ki Hile Açıyor.Bir Usta Rehberiniz Vardı Jaile Atıyor Surekli Ama Kurucunuz İsimde Vericem JoyFeary Sürekli Çıkarıyor Üzgünüm Bu Şekilde Gelişemezsiniz. Bolca User Kaybedersınız.
En Büyük Sorununuz Bu.Şimdi Gelelim Düşünceye.
SW'nin Pluginler-Skriptler Hakkındaki Düşüncem =>8/10 Gayet Güzel Ama Bazı Pluginleriniz Çalıntı Yani İnternetten Almışsınız Telif Haklarıyla Alakalı Sorun Çıkabilir. Serverinizde Çok Lag Var Birde.
Yöneticiler Hakkında Düşüncem => 2/10 (Yan Hesapla Olsada Onlineler Sonuçta)
Konu => Çok Hoşuma Gitti 10/10
Kardeşim Klasik diyorsunda girip baktın mı merak ettim ?Ne kadar değişik bir sunucu . A rütbe varmış ne kadar şaşırdım. Ilk defa görüyorum . Ama şaka bir yana çok klasik olmuş
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha bunu yapmayı bilmeyen bir kurucu ( assalamak için değil) nasıl yeni şeyler ekleyebilir?Kardeşim Klasik diyorsunda girip baktın mı merak ettim ?
Ne dediğin anlaşılır türden değil Lütfen açık söylermisiniz ?Daha bunu yapmayı bilmeyen bir kurucu ( assalamak için değil) nasıl yeni şeyler ekleyebilir?
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi