Parkour of Minecraft

senindirheran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben yabancıların kurduğu bi minecraft formunda bazı sevilen türkçe mapları ingilizceye sevilen ingilizmaplarını türkçeye çevirme gibi bi ünvan aldım sevilen bir parkur mapını türkçeye çevirdim (komut bloğundakileri türkçeye çevirmeyi bilmiyorum yakın zamanda öğrenicem)
neyse fazla uzatmadan bazı yerlerdede değişiklik yapmak gibi bi durum yaşadım link;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler yakın zamanda eklenecektir... :)

senindirheran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm oda çok iyimiş[DOUBLEPOST=1374262001,1374261798][/DOUBLEPOST]Allah "EYLENCENİZE" "EYLENCE KATSIN"

AtayKaylar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
"da" ayrı.Bu arada kendine laf sokan bi' seni görüyorum."Eylence"yi yazan sensin arkadaşım :(

senindirheran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ha...r haklısın :ağız:[DOUBLEPOST=1374309186,1374309000][/DOUBLEPOST]neyse beğendinmi onu söyle

-ıcecraft-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence kötü belli bir yerde düşüyom taaa başa dönmek zorunda kalıyom bide spawner varya onu nasıl koydun ben bulamıyomda :D

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence kötü belli bir yerde düşüyom taaa başa dönmek zorunda kalıyom bide spawner varya onu nasıl koydun ben bulamıyomda :sırıtmak:

TooManyİtems modunu kurarsan "e" tuşuna basınca yan tarafta eşyalar olduğunu görürsün.Arama kısmına spawner yazarsan da spawnerlar gelir istediğini seçer koyarsın.

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar'ı birlikte aç yapıp rar ile açın ondan sonra içindeki META-İNF i silerek too many items.rar dakileri oraya sürükleyin çıkana tümüne evet diyerek geçin ve toomanyitems olmuş olmalıdır.