Parkur mapim :)

Sedat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sıkıldım kısa bir parkur map yapıyım dedim hemen şöyle 1-2 screenshot gösterip vericem hemen size

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@superheman 'a teşekkürlerimi sunarım :)
İndirmek için
;[DOUBLEPOST=1391576255,1391548482][/DOUBLEPOST]Kısa bir map eğlenmek amaçlı yaptım :)

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Deniyorum Hemen..

Malesef linke tikladigim gibi 5sn bekleterek Bir setup dosyasi indirtti forumda para kazanmak yasak olupta ben acikcasi boyle seylerden nefret ederim Üstelik bide zorla dosya indirtiyor ise..

Mapı oynadim İlk olarak hatalardan bahsedeyim:

*Spawnin tepesinde basladim ve mecburen 1 glowstone kirdim

*İlk oncelikle uyumani istiyorum demissin sabah uyunmuyor malesef ._.

Diger tarafdan Map cok güzel basit olmus bitirmekte hic zorlanmadim Ugrasmssin benim gördügüm duvarlara spawna Command blocklara v.s

Moderatör tarafından düzenlendi:

Sedat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
command blok koymuştum gece olmamışmı :/[DOUBLEPOST=1391626541,1391626498][/DOUBLEPOST]birde o tarz eksiklerim var doğru spawnpoint falan ayarlıyamıyorum pek bilgim yok

M

MUHDE

Ziyaretçi
En sonunda sisteme baktim command block yaniyor sürekli ama bir türlü sabah olmuyor onun yerine sürekli tekrarlayan günes paneli yapabilirdin o kesin cozum oluyor :)

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayir yav
/gamerule doDaylightCycle false
yazarsak güneş hiç hareket etmiyor
ondan sonra /time set 6000 yaparsak
güneş tam tepede duruyor
İyi Oyunlar!

Sedat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
valla çok sağ olasın :D[DOUBLEPOST=1391733769,1391733241][/DOUBLEPOST]Klariaon spawn yerini nasıl ayarlayabiliriz ?

tory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Deniyorum Hemen..

Malesef linke tikladigim gibi 5sn bekleterek Bir setup dosyasi indirtti forumda para kazanmak yasak olupta ben acikcasi boyle seylerden nefret ederim Üstelik bide zorla dosya indirtiyor ise..

Mapı oynadim İlk olarak hatalardan bahsedeyim:

*Spawnin tepesinde basladim ve mecburen 1 glowstone kirdim

*İlk oncelikle uyumani istiyorum demissin sabah uyunmuyor malesef ._.

Diger tarafdan Map cok güzel basit olmus bitirmekte hic zorlanmadim Ugrasmssin benim gördügüm duvarlara spawna Command blocklara v.s
Hakaret emek emek yapmış[DOUBLEPOST=1392639307,1392639237][/DOUBLEPOST]
command blok koymuştum gece olmamışmı :/[DOUBLEPOST=1391626541,1391626498][/DOUBLEPOST]birde o tarz eksiklerim var doğru spawnpoint falan ayarlıyamıyorum pek bilgim yok
sedat kardeşim çok güzel olmuş emeğe saygı :D

Moderatör tarafından düzenlendi: