Parmağımda kan toplandı...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunu patlatmazsam iz çıkar mı? Ağrı sızı bir şeyi yok o yüzden patlatmak istemiyorum. Patlatmazsam iz kalır mı? Forumda bilen eden, başına gelmiş olan varsa önerilere açığım.

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. Patlatma hem iz bırakmaz ( Bana Göre ) hemde daha sağlıklı bir yöntem olur. İnternet üzerinden bakarsam kaynak atarım ne yapıp ne yapmaman gerektiğini. :dost:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. Patlatma hem iz bırakmaz ( Bana Göre ) hemde daha sağlıklı bir yöntem olur. İnternet üzerinden bakarsam kaynak atarım ne yapıp ne yapmaman gerektiğini. :dost:
Çok teşekkürler dostum benim de kararım patlatmama yönündeydi tek canımı sıkan iz bırakma ihtimaliydi. Hiç yorulma istersen ben sağlam bir kaynak bulamadım. Bakacağız artık iz kalırsa falan konuyu editlerim hem de başına gelenlere örnek olmuş olurum.

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler dostum benim de kararım patlatmama yönündeydi tek canımı sıkan iz bırakma ihtimaliydi. Hiç yorulma istersen ben sağlam bir kaynak bulamadım. Bakacağız artık iz kalırsa falan konuyu editlerim hem de başına gelenlere örnek olmuş olurum.
Önemli değil. Tekrar geçmiş olsun takipteyim ^^

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun benim isyan arkadaşım, yaraya ellediğin zaman ağrı hissedersen doktora git, ama ağrı hissetmiyorsan veya geniş bir alana yayılmadıysa patlatma veya oynama (patlarsa enfeksiyon kapabilir) kendi kendine geçer.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benzeri bir şey oldu bir insancıkta 3-4 ay geçti iz yok*
İçime su serptin işte. Klavyene dokunan ellerini yerim senin.

Geçmiş olsun benim isyan arkadaşım, yaraya ellediğin zaman ağrı hissedersen doktora git, ama ağrı hissetmiyorsan veya geniş bir alana yayılmadıysa patlatma veya oynama (patlarsa enfeksiyon kapabilir) kendi kendine geçer.
Hiç ağrı sızı yok ya hastane falan ile uğraşılmaz şimdi. Enfeksiyon olayını bildiğim içinde patlatmak istemiyordum zaten. Sağ ol benim şanlı isyan arkadaşım.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle geçmis olsun, ama internetten "bence / şahsi görüşüm" tarzı yorumlar arıyacağına 112'yi arayıp daha doğru bilgi almanı öneririm.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İçime su serptin işte. Klavyene dokunan ellerini yerim senin.

Hiç ağrı sızı yok ya hastane falan ile uğraşılmaz şimdi. Enfeksiyon olayını bildiğim içinde patlatmak istemiyordum zaten. Sağ ol benim şanlı isyan arkadaşım.
Ha bu arada onda ağrıyordu aynı şey olmayabilir
*kesinlikle su serpme şeyini geri aldırtmıyorum şu an lel*

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun, Kaan şişiği büyükse patlatman ve yara bandı yapıştırman iyi olur.
Küçükse bırak geçer kendisi. Benimde başıma gelmişti patlatım çok büyük olduğu için parmağım rahatladi ve yara kapandı şu an baktım iz falan yok.