Peki iz kalma konusunda bir bilgin var mı?patlatma kendisi geçer
bknz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sağ ol dostum.Gecmis olsun ._.
Çok teşekkürler dostum benim de kararım patlatmama yönündeydi tek canımı sıkan iz bırakma ihtimaliydi. Hiç yorulma istersen ben sağlam bir kaynak bulamadım. Bakacağız artık iz kalırsa falan konuyu editlerim hem de başına gelenlere örnek olmuş olurum.Geçmiş olsun. Patlatma hem iz bırakmaz ( Bana Göre ) hemde daha sağlıklı bir yöntem olur. İnternet üzerinden bakarsam kaynak atarım ne yapıp ne yapmaman gerektiğini.![]()
Önemli değil. Tekrar geçmiş olsun takipteyim ^^Çok teşekkürler dostum benim de kararım patlatmama yönündeydi tek canımı sıkan iz bırakma ihtimaliydi. Hiç yorulma istersen ben sağlam bir kaynak bulamadım. Bakacağız artık iz kalırsa falan konuyu editlerim hem de başına gelenlere örnek olmuş olurum.
İçime su serptin işte. Klavyene dokunan ellerini yerim senin.Benzeri bir şey oldu bir insancıkta 3-4 ay geçti iz yok*
Hiç ağrı sızı yok ya hastane falan ile uğraşılmaz şimdi. Enfeksiyon olayını bildiğim içinde patlatmak istemiyordum zaten. Sağ ol benim şanlı isyan arkadaşım.Geçmiş olsun benim isyan arkadaşım, yaraya ellediğin zaman ağrı hissedersen doktora git, ama ağrı hissetmiyorsan veya geniş bir alana yayılmadıysa patlatma veya oynama (patlarsa enfeksiyon kapabilir) kendi kendine geçer.
112 acil anlarda aranması gereken bir numara olduğu için bu da meşgul etmek sayılır. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı patlatmamak daha iyi. Kendi kendine geçecektir.Öncelikle geçmis olsun, ama internetten "bence / şahsi görüşüm" tarzı yorumlar arıyacağına 112'yi arayıp daha doğru bilgi almanı öneririm.
Ha bu arada onda ağrıyordu aynı şey olmayabilirİçime su serptin işte. Klavyene dokunan ellerini yerim senin.
Hiç ağrı sızı yok ya hastane falan ile uğraşılmaz şimdi. Enfeksiyon olayını bildiğim içinde patlatmak istemiyordum zaten. Sağ ol benim şanlı isyan arkadaşım.