Mr_Obliviate
Play.BlokDunyasi.Net
- En iyi cevaplar
- 18
- Ruh hali
KAPATILDI
maybe later, probably never.
maybe later, probably never.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
20 Nisan'da ki sunucuyu şimdi yazmak nice hocam
Aslında açılış tarihini belirtmedik. 5 Mayıs'ta açılacak sunucu orada demek istediğim 20 Nisan'da sunucu adresini paylaşacağız. Zaman konusunda çok haklısınız size katılıyorum fakat bu tarihi seçmemizin sebebi ramazan ayının başlangıcı olmasıdır. Ramazanda daha çok oyuncu kitlesine erişebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu kadar uzun süre bekletmek de sunucu için harcanan emeğin göstergesidir. Yine de kimsenin flame yapmaması hoşuma gitti anlayışınız için teşekkür ederim. Daha fazla ayrıntı için Discord sunucumuza gelebilirsiniz bildirimleri oradan yapıyoruz.20 nisandan önce elinizi çabuk tutsanız çok fazla 20 nisan be agalar
discord sunucusunu atarmısınızAslında açılış tarihini belirtmedik. 5 Mayıs'ta açılacak sunucu orada demek istediğim 20 Nisan'da sunucu adresini paylaşacağız. Zaman konusunda çok haklısınız size katılıyorum fakat bu tarihi seçmemizin sebebi ramazan ayının başlangıcı olmasıdır. Ramazanda daha çok oyuncu kitlesine erişebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu kadar uzun süre bekletmek de sunucu için harcanan emeğin göstergesidir. Yine de kimsenin flame yapmaması hoşuma gitti anlayışınız için teşekkür ederim. Daha fazla ayrıntı için Discord sunucumuza gelebilirsiniz bildirimleri oradan yapıyoruz.
discord sunucusunu atarmısınız
Konu tasarımı en az server kadar güzel olmuş sabırsızlıkla bekliyoruz