Gelisen Faction Sunucu
Tanıtım konusuna
Hepiniz
Hos geldiniz, sefa getirdiniz...
BEKLENEN SUNUCU AKTIF!
Özellikleri kısaca sıralayayım;
#- IP; ParsMC.nitrado.net -#
#- 6 GB RAM -#
#- Sürüm; 1.7+ - 1.8+ -#
#- Skype; dranklorge_13 -#
ParsMC tanıtım konusuna hepiniz hoşgeldiniz! Bizler 16 - 17 yaşlarında olan birer bireyleriz. Sizlere daha kaliteli bir oyun keyfi verebilmek için elimizden gelen'in en iyisini yapmaya çalışıyor, yapıyoruz... Sunucumuz şuanlık BETA sürecinde oldugu için her şey tam yerine oturmadı, kusurlarımızı hoş görün lütfen. "Başkalarının kusurlarını örtmeyi marifet edin kendine, işte o zaman kusursuz olursun." -Mevlana. Sunucumuz'a yavaş yavaş yeni özellikler ekleniyor. Sadece sizlerden biraz "Zaman" istiyoruz. İyi oyunlar!
SİSTEMLERİMİZ
Rütbe Sistemi /ranks
Otomatik lapis satma sistemi /otolapis
Magaza Sistemi /magaza
Kredi Sistemi /kredi
Gem sistemi /sandikac (Lapis lazuli'den kasarsınız)
KoyluTakas ile Setler alın! /warp koylutakas
Meslek Sistemi /jobs
Kutu sistemi! /kutu
Daha çok Sistem için Kurucu'ya ulasin!
İletişim Bilgilerimiz;
Baskan (Yönetici)
Skype adresi: dranklorge_13
VIP üyelik alarak sunucumuza destek çıkabilirsiniz, biz VIP üyelik'ten elde ettiğimiz belli miktar ödeme'yi sunucumuza yatırıyoruz ki sunucumuzun makinesi'ni güçlendirelim. VIP üyelik almak istiyen arkadaşlarımız olursa ki eğer dranklorge_13 skypesini eklemeleri yeterli olucaktır.
NOT: SUNUCU EN GEÇ 1 HAFTAYA AKTIF! SUNUCU MAPLARİ ÇALINMASIN DİYE KOYMADIK ZATEN YARISI BİTTİ. DİĞER KALAN BUİLDER YAPILIYOR, ParsMC Efsane yeniden tanımlanıyor! Yakında aktif!
@CollapseBL 'e TEŞEKKÜRLER!Tanıtım konusuna
Hepiniz
Hos geldiniz, sefa getirdiniz...
BEKLENEN SUNUCU AKTIF!
Özellikleri kısaca sıralayayım;
#- IP; ParsMC.nitrado.net -#
#- 6 GB RAM -#
#- Sürüm; 1.7+ - 1.8+ -#
#- Skype; dranklorge_13 -#
ParsMC tanıtım konusuna hepiniz hoşgeldiniz! Bizler 16 - 17 yaşlarında olan birer bireyleriz. Sizlere daha kaliteli bir oyun keyfi verebilmek için elimizden gelen'in en iyisini yapmaya çalışıyor, yapıyoruz... Sunucumuz şuanlık BETA sürecinde oldugu için her şey tam yerine oturmadı, kusurlarımızı hoş görün lütfen. "Başkalarının kusurlarını örtmeyi marifet edin kendine, işte o zaman kusursuz olursun." -Mevlana. Sunucumuz'a yavaş yavaş yeni özellikler ekleniyor. Sadece sizlerden biraz "Zaman" istiyoruz. İyi oyunlar!
SİSTEMLERİMİZ
Daha çok Sistem için Kurucu'ya ulasin!
İletişim Bilgilerimiz;
Baskan (Yönetici)
Skype adresi: dranklorge_13
VIP üyelik alarak sunucumuza destek çıkabilirsiniz, biz VIP üyelik'ten elde ettiğimiz belli miktar ödeme'yi sunucumuza yatırıyoruz ki sunucumuzun makinesi'ni güçlendirelim. VIP üyelik almak istiyen arkadaşlarımız olursa ki eğer dranklorge_13 skypesini eklemeleri yeterli olucaktır.
NOT: SUNUCU EN GEÇ 1 HAFTAYA AKTIF! SUNUCU MAPLARİ ÇALINMASIN DİYE KOYMADIK ZATEN YARISI BİTTİ. DİĞER KALAN BUİLDER YAPILIYOR, ParsMC Efsane yeniden tanımlanıyor! Yakında aktif!
@SuperNova14 'e TEŞEKKÜRLER!
@TheDarkLast 'a Tarık sana özel teşekkürler.