Particle pluginlerinin consol'a bıraktığı hata bir göz atın

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
herhangi bir particle plugininde sürümlerin doğru olmasına rağmen ve ek plugin (Vault gibi gibi) istememesine rağmen hala hata veriyor. Plugin kesinlikle çalışıyor fakat bende çalışmıyor. hata:
Kod:
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:5
87) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:2
50) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
not: particle devreye girdiğinde satırlarca aynı hatadan alıyorum particle'ı durdurunca hatalarda duruyor

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Benim bildiğim kadarıyla bu bir hata değil.

R

Reloven

Ziyaretçi
Server Sürümün 1.8 Degilse Çalısmıyor Zaten Aynı Sorun Bendede Mevcut 1.7.10 Spigot Kullanıyorum.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi Particle'den Bahsettigin Önemli Eğer Adamın Üstünde Kalp Filan Çıkarmak İstiyorsan Onlar Mevcut 1.7.x'te Ancak Belli Biyerde Filan Çıkarmak İstiyorsan 1.8 Şart
Kardeşim EffectLib için uğraşıyorum, bu pluginin bukkit forumundaki konuşmalarda çalıştıran çok var, bu effect libi çalıştırmak için ek plugin yazmak istiyor, tabi örnek var onunla denedim olmadı kendim yaptım olmadı ama çalıştıran çok var.
Bu arada sadece effectlib değil hypixel effect midir nedir oda çalışmıyor kısaca neredeyse hepsi bi yardımcı olalım

açıklama: Bu plugini artık ifşa ediyorum :D son oyuncuda (skyblockta gördüm diğerlerini bilmem) warp attığınızda etrafınızda alev çeberi aşağı doğru iniyor ve ışınlanıyosunuz, bu pluginle efekti yapabilirsin ve bunlardan çok daha fazlasını.. evet ifşayıda yaptım inşallah buluruz şu cevabı