Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Konu düzenlemeden pek anlamıyorum diğer premium plugin konularına bakacağımGüzel fikir, spigottaki içeriği düzenlersen daha cazip hale getirebilirsin.
Konu düzenlemeden pek anlamıyorum diğer premium plugin konularına bakacağımGüzel fikir, spigottaki içeriği düzenlersen daha cazip hale getirebilirsin.
giflerimi kastediyorsun ?Bu fotoları nerden çekiyor?
evetgiflerimi kastediyorsun ?
video çektim ezgif.com dan gife çevirdimevet
evet
lazımsa atayım mı kodu özelden?(bunu değil bi plugin daha var effectlibi kullanan)EffectLib'i nasıl kullanıyorsun? Ben bir türlü beceremedim
Edit: Eklentinin güzel olduğunu söylemeyi unuttum.![]()
panel ? Resim ekleden oraya link yazıyorumBenim kastim linkmi atiyorsun yoksa panelemi foto yukuluyosun
o hologram bu particle aynı şey değil !!!!!!!!!HolographicDisplays ile Yapılabilecek Bir şey boşuna ücret !
heo hologram bu particle aynı şey değil !!!!!!!!!
bunda küçük alanda görüntü kalitesi daha fazla oluyor holograma göre !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Derhal post kasmayı bırakmalısın evlat...hebirbirine çok benziyor hem hologramla yapılanla particle yapılan arasında pek fark yok para yine değersiz fazla "!" kullanma
tamam abiimDerhal post kasmayı bırakmalısın evlat...
yeni sürümlerinde effectlib zorunluluğu yok, çünkü effectlib classlarını koda aldımKonusundan pek anlamadım ama bu pluginle 3 boyutlu ejderha tarzı gifler oluşturulabiliyorsa işe yarar bir plugin.
Yinede effectlib'e bağlı. Sistemin işleyişini bi masaya yatır istersen. Effectlib'e bağlı olmadanda ufak bir plugin olursa ve dediğim 3 boyut sisteminine içeriyorsa ozaman plugini alabilirim. Sağlam update'ler bekliyorum bu pluginden.![]()