ParticleImage - Particle'lar ile resim çizin!

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o hologram bu particle aynı şey değil !!!!!!!!!
bunda küçük alanda görüntü kalitesi daha fazla oluyor holograma göre !!!!!!!!!!!!!!!!!!
he :D birbirine çok benziyor hem hologramla yapılanla particle yapılan arasında pek fark yok para yine değersiz fazla "!" kullanma

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Konusundan pek anlamadım ama bu pluginle 3 boyutlu ejderha tarzı gifler oluşturulabiliyorsa işe yarar bir plugin.
Yinede effectlib'e bağlı. Sistemin işleyişini bi masaya yatır istersen. Effectlib'e bağlı olmadanda ufak bir plugin olursa ve dediğim 3 boyut sisteminine içeriyorsa ozaman plugini alabilirim. Sağlam update'ler bekliyorum bu pluginden. :)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konusundan pek anlamadım ama bu pluginle 3 boyutlu ejderha tarzı gifler oluşturulabiliyorsa işe yarar bir plugin.
Yinede effectlib'e bağlı. Sistemin işleyişini bi masaya yatır istersen. Effectlib'e bağlı olmadanda ufak bir plugin olursa ve dediğim 3 boyut sisteminine içeriyorsa ozaman plugini alabilirim. Sağlam update'ler bekliyorum bu pluginden. :)
yeni sürümlerinde effectlib zorunluluğu yok, çünkü effectlib classlarını koda aldım :D 3 boyut sistemi yok maalesef sadece 2 boyutlu gifler var.