Passion Role Play grafik tasarımcılarını arıyor!

Jiaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar
ben Jiaxe, ekibime dahil ettiğim tasarımcılarımla yaşanan sorun/pasiflik durumları dolayısıyla ekibimdeki 2 tasarımcıya elveda dedik.
Şuanda grafik alanında ekibimiz çok yetersiz, platform arayışında olan kendine güvenen karakter sahibi grafik tasarımcılar arıyoruz.
Skype adresim: jiaxetr

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu bağlantı ise üzerinde çalıştığımız projenin websitesinin ve forum'un bağlantısı arkadaşlar.

FurdiePascia2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir rp sunucusu için, karakter sahibi tasarımcıdan çok kaliteli bir rol ortamı önemlidir. Zaten hali hazırda başka güzel açık Rp sunucusu yok. Rakipsizsiniz yani. Bunun gibi daha az önemli şeyler yerine sunucuyu daha uzun süre açık tutup kaliteli bir ortam yapsanız emin olun çok daha güzel olur :)

Özel rollerle ilgilenen yarı yetkili rol sorumluları alsanız, serveriniz için daha iyi olur :)

Eğer öyle bir şey yapmayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

*Düzenleme- Mesajı ciddiye almayın, Minecraft için açılacak bir Rp sunucusu sanmıştım.

Jiaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rodeo Role Play eski projem, çok iyi işler yaptım projeden ayrılmadan önce. Mod dert değil işini iyi bilen bir scripterim ve evli bir abimden yardım alıyorum mod konusunda.