Password is The Lord of The Universe / Adventure Map

Devam etsin mi?

• Evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben yeşil kardeşiniz-arkadaşınız Eqopa.

Bugün hikaye yazmak yerine bir map yapsam daha iyi olur diye düşündüm ve yaptım da. Yaklaşık 1 saat süren haritamda, oyuncu sizsiniz ve fazla redstone sistemi yok. Sadece size verilen görevi yapacaksınız ve kendiniz kendinizi tehlikeye atacaksınız.

Mapın linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(tamamen güvenlidir)

Yorumlarınızı bekliyorum, volume 2 de olacak tabi beğenirseniz...

Şimdiden teşşekürler arkadaşlar, görüşmek üzere. :) Not: Resimleri ekliyecektim fakat spoiler olur diye vermiyorum zaten mediafireden indirilecek virüs felan yok merak etmeyin.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir yanlıs yapmısım zaten hemen düzeltip resimleri felan eklerim.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kısa değil tamamı, uzun aslında fakat volume 1 olduğu için çeyreğini koydum. Mc bilmemne diye bir şey var onları felan kullansam epic bir harita bile olabilir. Fakat bilgim yok o yüzden normal bir map gibi olacak fakat eğleneceksiniz tamamında :)[DOUBLEPOST=1377787024,1377786985][/DOUBLEPOST]

Alphada bile oynasan farketmez fakat 1.5.2 galiba.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Çeyreği Olsun.Ben Çeyreğini 3 Dakikada Bitirdim.Full Sürümünü 12 Dakikada Bitiririm.Yinede Kısa Olmazmı ?

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaptığın yorumları karamsar olarak değilde iyimser olarak yapsan ve düşünsen zaten 3 dakka 3 saat gibi gelir kardeşim. Her isteğiniz insanları sözler altında bırakmak galiba. İstesem 2 saatlik harita bile yaparım hatta kral gibi olur fakat bir insanın zamanını 2 saatlik bir harita yapmak için 5 saat harcatmak da ne olur peki? Eziyet olur değil mi? İşte bende bunu istemiyorum 2 3 kere oyna sonrada bırak amaçlı bu haritalar 12 dakka oynasan ne olur 12 dakka oynamasan ne olur yani. Zaten eğleniyorsan dediğim gibi 3 dakka 3 saat gibi gelir sana. Bu kadar basit çok sevmediysen oynamazsın zaten...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Mapı indirip deniycem inşallah güzeldir bence resim koysaydın güzel olurdu ve map 1.5.2 içinmi yoksa 1.6.2 içinmi ?

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle resim koyamamamın nedeni kotayı aşmış olmam 1 2 kere yanlışlık yapmışım ve bir de spoiler vermemek içindi. Map ise 1.5.2 çok uzun değil fakat devamı uzun olacağı için sorun etmeyin derim :)

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan Sana '' Map Berbat Olmuş Kimse Oynamasın'' Falan Demedim.Sadece Biraz Kısa Olmuş Dedim.Buna Karamsarlık Deilde Bi Öğütmüş Gibi Baksan ??

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki sende anlamamışsın. Bir konuyu uzatıp duruyorsun sadece 3 dakka felan deyip mapın kötü yanlarını çıkarıyorsun ki bir bahane olsun. Zaten açıkladım yani ne gereği şimdi yazmamın yalan mı? Uğraştırma beni böyle şeylerle mapın çeyreği derken 3 dakka demedim sadece çeyreğini. Senin ortalama bitirişin o arkadaş. Yazmıyacağım artık cevap çünkü çok uğraştırıyorsunuz beni. / Ayrıca Todeskes hikaye kısa değil başlangıç için yaptım devamı gelecektir.