Patatesİndüstrileri !! Yepyeni Bir Kanal ve Hiç Bilinmeyen Seriler Eğlencenin Sınırı YOK !

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar ben Efe ve Batuhan ile birlikte eğlenceli videolar çekiyoruz hiçkimsenin yapmadığı ve çekmediği serileri dahil ediyoruz.
Umarım Videolarımızı Beğenirsiniz İşte Linklerimiz

Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
atatesIndustrileri
Facebook:

Twitch:

İzleyicilerimizin fikirlerini hep ön planda tutmak ümidiyle ve TÜRKİYE'mizin Youtube alanında Gelişmesi Dileğiyle bu kanalı açtım Umarım Bu Dediklerimi Unutmam Çünkü BIR GUN YORUMLARINA HİÇ BAKMAYAN BİRİ OLMAK İSTEMİYORUM !!!!!!!! Hangi Serileri İstedğinizi Buradan Belirtebilirsiniz ama Foruma Pek Girmiyorum Bu nedenle Facebook'tan paylaşmanız daha iyi olur.
Twitter Hesabına Gerek Duymuyorum Şuanda Facebook'tan Bize Ulaşabilirsiniz...
Herkese İyi Günler...[DOUBLEPOST=1387641569,1387624008][/DOUBLEPOST]Güncel bu arada hiçkimse abone olmuyor hatamı anlamadım her gün video geliyor videolar düzenli hepsi 720 p hata nerde ki :p
BIRISI SÖYLERMI LÜTFEN ?[DOUBLEPOST=1387744023][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1388081766][/DOUBLEPOST]GÜNCELLENDİ ![DOUBLEPOST=1388169724][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Yaşımız Küçük diye Şımarık Veya Noob Olacaz Diye Bir Kural Yok Eğer Bunun Yüzünden abone olmuyorsanız... Siz Hiç 12 YAŞINDA OLMADINIZMI ? !![DOUBLEPOST=1388234690][/DOUBLEPOST]Güncel

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel Kanalımıza Bir Süre Ara Veriyoruz. Artık Abone Gelmesini Bekliyeceğiz Çok Az Abonemiz Var 10 videomuz var Umarım Şuanlık Yeter Herkese Bir Ara Veriyorum Hadi İyi Günler