[PatikliPenguen]

PatikliPengueni tanıyor muydun

• Kullanılan toplam oy
    8

PatikliPenguen_Real

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam gençler bütün minecraft sunucularından ve forumlardan çekiliyorum oyunlar dahil. Bunun sebebi insanların benimle alıp veremedikleri. Ben sıradan bir oyuncuyum ve herkese karşı tutumum aynı. Fakat girdiğim sunuculardan direk banlanmaya başladım. Bunun sebebi hile,küfür,argo ve tehdit değil birilerinin sürekli benim nickimle huzur bozmalarıdır. Ve bunu yapan 1, 2 kişi değil. Her zaman olduğu gibi yeni bir nick yeni bir insan. Yakın olduğum insanlardan tekrar özür dilerim. Belki bir gün tekrar karşılaşırız :)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben tanımıyorum şahsen, şuana kadar hiç görmedim. Ayrıca ne gibi bir düşmanın varda sana böyle bir komplo kuruyor, sırf bu yüzden kendi zevkini oyun oynamayı bırakıyorsun. Aç farklı isimle hesap güvendiğin insanlara söyle onlarla oyna.

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
:( Üzüldüm şahsen. Neden sana böyle bir tutumla yaklaştıklarına değil, böyle bir hareket sergilemene.
Her ne kadar seni sevmeyen birileri varsa, bardağa hep dolu tarafından bakmalısın :)

"Benden Nefret Edenlerden Nefret Edecek Vaktim Yok Çünkü Beni Sevenleri Sevmekle Meşgulüm..."

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
+9 ilgi görme itemi :D şaka bir yana üzüldüm gitmene nick değiş yoluna devam et.