PausePlugin By MegaCrafter

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hepinize selamlar! Ben MegaCrafter. Bu gün bir eklenti tasarladım. Survival sunucularda grief'i engelleyebileceğiniz bir şey. Artık "ss" denen şeye gerek kalmayacak. Tabii ki bunu kullanabilecek iyi biri gerekiyor.

Öncelikle eklentinin tek bir komutu var. "/pause" Bu komut oyundaki tüm oyuncuların hareketini durdurmaya yarıyor. Tabii ki yetkisi olmayan oyuncuları. Bir admin de durursa ne olacak dimi :(

Sadece "Eklenti Tanıtımı" kısmında küçük bir plugin olacağı için büyük bir şey yazmadım. Kendi sıkıntılarımdan yola çıkarak yaptığım bir plugin bu. Hep derdim. "Keşke tüm oyuncuları durduran bir komut olsa..." diye.

Komutlar:
/pause

İzinler:
pause.hareket
pause.duraklat

-------------------------- +
İsim: PausePlugin |
Yazan: MegaCrafter |
Versiyon: 0.1 |
-------------------------- +

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer ki bir sıkıntınız olursa haber verin lütfen :)

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun yok ise sunucum açıldığında kullanmayı düsünüyorum, onlarca kisiyi trollemek çok keyifli olsa gerek, bide bunu bungeecord üstüne yazdınmı miss* tüm oyuncular Bu da neüy!? çeker : D Birde bu duraklatmayı herhangi bir mob üstünde yaptırabilirmiyiz? Örneğin köylüler yürüyemesin gibi.
NPCMoveEvent var mı bilmiyorum. Denerim aslında. Oyunu tamamen durdurma. Şu anlık sadece oyuncuları durdurmaya yarıyor. Mesela oyundan çıkarlarsa sorun işte fark edemezsin vs. İleride bunu config dosyası ile ayarlanabilir yapıcam. Ayrıca sorun yok. Kullanın diye koydum zaten :)