OrllandO
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Valla şu tür konularda yorumlara gülmekten karnım ağrıyor diyebilirim. Öncelikle arkadaşım başarılar dilerim. Umarım işini düzgün bir şekilde yapıp yüksek yerlere ulaşırsın Türkiye'nin bu konuda gelişmesi çok iyi bir şey. Şimdi yorum arkadaşlara geçmek istiyorum kusura bakmayın biraz kaba bir dil kullanacağım ( küfür değil );
Herkes dava açmayı, bu davanın hemen sonuçlanacağını falan sanıyor. 1. olarak dava açmak için elinizde yeterli kadar delil ve bir kaç tane tanık lazım. Bunlara sahipmisiniz ? Açılmayan bir site için hayır.
Dava açma süreci o kadar basit değil. İstersen
Farkındaysanız arkadaş " VERGİSİZ SATIŞ YAPACAĞIZ " yada 3d source olmadan satış yapacağız gibi bir bilgi vermedi size. Diyeceksiniz neden ucuza satılıyor ? Sadece BİM diyip susuyorum. Diyelim cahilsiniz ve bilmiyorsunuz. BİM Toptan alıp ( toplu bir şekilde ) perakende ( malların teker teker satımı ) satış yapacaklar. Yani azda olsa kâr olacak. Ama bu kâr büyük ihtimal siteye ve diğer çeşitli olaylara gidecek. Eğer bu konuda bir kaç sorun olursa rahatlıkla cevaplayabilirim kötü yorumlar yazan dostum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmadan cevap yazman biraz gıcığıma gitti denebilir.
Tekrardan Pay4Game.net'i kuracak arkadaşa başarılar diliyorum. Yazıyı sonuna kadar okuyan herkese'de teşekkür ediyorum. Herhangi bir tartışma yaratacak mesaja cevap vermeyeceğim kale almayacağım. İyi akşamlar ^^
Herkes dava açmayı, bu davanın hemen sonuçlanacağını falan sanıyor. 1. olarak dava açmak için elinizde yeterli kadar delil ve bir kaç tane tanık lazım. Bunlara sahipmisiniz ? Açılmayan bir site için hayır.
Dava açma süreci o kadar basit değil. İstersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak dava süreci hakkında bilgi alabilirsin detaylı bir şekilde. Ama burada konu dava değil vergi suçu. Onun hakkında ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
cahilliğinden kurtulabilirsin. " Bu konuda ben yandıysam herkes yanacak. " Kardeşim kusura bakma ama yanma kısmı tamamen senin saflığına bakıyor. Şuana kadar yüzün üzerinde internet alış-verişi gerçekleştirdim ve hiçbir şekilde yanmadım. Madem güvenmiyorsunuz satın almayın ( alabileceğinizi sanmıyorum zaten ) bizim gibi bu işe destek vermek isteyen 2 kuruş paranın hesabını yapmayan insanların satın alıp denemesini bekleyin ortada bir şey olmadan laf atma çabalarına girmeyin(!)Farkındaysanız arkadaş " VERGİSİZ SATIŞ YAPACAĞIZ " yada 3d source olmadan satış yapacağız gibi bir bilgi vermedi size. Diyeceksiniz neden ucuza satılıyor ? Sadece BİM diyip susuyorum. Diyelim cahilsiniz ve bilmiyorsunuz. BİM Toptan alıp ( toplu bir şekilde ) perakende ( malların teker teker satımı ) satış yapacaklar. Yani azda olsa kâr olacak. Ama bu kâr büyük ihtimal siteye ve diğer çeşitli olaylara gidecek. Eğer bu konuda bir kaç sorun olursa rahatlıkla cevaplayabilirim kötü yorumlar yazan dostum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmadan cevap yazman biraz gıcığıma gitti denebilir.
Tekrardan Pay4Game.net'i kuracak arkadaşa başarılar diliyorum. Yazıyı sonuna kadar okuyan herkese'de teşekkür ediyorum. Herhangi bir tartışma yaratacak mesaja cevap vermeyeceğim kale almayacağım. İyi akşamlar ^^