Pay4Game / Türkiyedeki En Ucuz Fiyatlar / Detaylar İçerde / Site Reklamı Değildir

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Türkiyedeki en ucuz fiyatlarmı?
:) Tabikide hayır..
Şimdi karşılaştırma yaparım.
Tabi birçok oyun en ucuz fiyat degil fakat ben sadece 2 oyun gosterıcem ornek olarak.
Pay4Game'deki oyun fiyatı:

Resimde gördüğünüz gibi,oyun fiyatları bunlar.
Birde Complete Editon'u indirimdeymiş :)
Şimdi Steam'a geçelim:

Gördüğünüz gibi
Steam kat ve kat daha karlı.
Şimdi lütfen "Türkiyedeki En Ucuz Fiyatlar" diye tanıtmayın sitenizi.​

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Yazik la. Sitenin tanitimindaki "Indirimler fiyatlari etkilemez" yazisini anlayamamis galiba.

K

Klood07

Ziyaretçi

%75 indirim olmasa 75 TL olacak ama? Pay4Game'nin fiyatları indirimden etkilenmiyor. İndirim olmazsa pay4game daha kazançlı. Yanlışım varsa düzeltin @Rainman

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet, bu zihniyetler yüzünden açıkça belirteyim ki şirket iflas etti ve şuanda sadece zararların %10 luk kısmına siteyi satılığa çıkarttık.
Unutmayın, biz Steam, UPlay, Origin veya Türkiye'de ki satıcılar olan Playstore, Aral Game kadar büyük firmalar değiliz. Biz oraya sizlere sunabileceğimiz, başkasına bakmaksızın en ucuz fiyatları yazdık. Steam'e daha Türk lirası gelmediği zamanlar birçok kişi sağda solda Aral Game, Playstore'dan en kazık oyunları alıyorken biz elimizden geldiğince fiyatları düşürmeye çalıştık. Sizin aldığınız bir tane Civilization V'den biz 4TL kar ediyoruz. Ben bu oyundan 10 tane satsam zaten 40 TL kazanırım. Neyse boşverin, siz steam'de ki indirimlere bakıp gelin bizim siteyle karşılaştırın, başınız göğe ersin.
Bende para bol zaten, her oyunu kafama göre steam'de ki indirimlere göre düşürüp satacağız. Bütün oyun şirketleri (Activision vs) bana oyunlarını satmam için yalvarıyor ya sanki.