Gtx 750Ti Bile 300-350 W Psu Da Rahatça Çalışabiliyor Gt730 Düşük Bir Kart Genede Bütçene Göre AlabilirsinEkran kartımı bende ilk kez duyuroum peki 350 w psu 300w net psu var gt730 alsam kaldırırmı ?
750 ti alEkran kartımı bende ilk kez duyuroum peki 350 w psu 300w net psu var gt730 alsam kaldırırmı ?
Haydaaaa Yıl 2015 gitsin dx11 desteklemeyen kart mı alsın?Kardeş sana bir Çözümüm Var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu linkte denilenleri yap..bu yapacagın seyler gölgeleri kapatıyor ve oyunun kasmasını engelliyor..
gine kasarsa sana önereceğim high da açan ekonomik kart Zotac Nvidia 9600 GT...Bende Kullanıyorum. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana:gg:
Kardeş Arkadaşın Hiç GTX almasına gerek yok... Payday 2 Yeni Bir Oyun Değil.. Bir 9600GT Yeter Ona...
Parası Alırsa olsun..... Bu ARADA EKONOMİK DİYORUM ! 256 BİT BİR EKRAN KARTI.. SENDE UÇMUŞSUN DX 12 YEHaydaaaa Yıl 2015 gitsin dx11 desteklemeyen kart mı alsın?
Cehalet akıyor...Parası Alırsa olsun..... Bu ARADA EKONOMİK DİYORUM ! 256 BİT BİR EKRAN KARTI.. SENDE UÇMUŞSUN DX 12 YE