Payday 2 Geçici Süreliğine Ücretsiz Oldu!

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1013.png

Hepinize selamlar değerli Forum Gamer üyeleri! Bugün çok yakın bir zamanda gerçekleşen ve gerçekleşmesiyle internetleri yoran bir haber ile karşınızdayım. Bildiğiniz gibi ''Payday 2'' o kadar fazla oynanan bir oyun değil. Fakat bu bedava yapmaları ile gerçekten oyuncu sayıları bir anda +5.000.000 arttı. Bu bedava yapılmasının amacı oyuncu sayısını arttırmaktı ve sanırsam amaçlarına ulaştılar. Fakat sakın unutmayın oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu! Hemen steam kütüphanenizde bir yer açın!

Oyunda genel olarak soygun yapıyoruz. Size biraz basit gelebilir fakat arkadaşlarınız ile yaparsanız gerçekten çok eğlenceli bir hal alıyor. Sohbet ve muhabbetten oyun ekrandan akıp geçiyor :)

Oyunun steam Linki: store.steampowered.com/agecheck/app/218620/

gallery_47721971_4051_57257.png

Oyun İçi Görüntüler

2129540-169_payday_2_gameplay_pc_082013_vlad.jpg

maxresdefault (1).jpg

maxresdefault.jpg

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Haberin ilk çıktığı gün açsaydın daha iyi olabilirdi ama yinede bilmeyenler için.+1

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Üstünden kaç gün geçti ama indiremeyecekler için güzel bir moral kaynağı.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Zaten sadece 5.000.000 Kopyası yapılmıştı, bir tarihe göre değil, alınan kopya sayısına göre hesap tutuyor.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

YunusEmreGT

En iyi cevaplar
2

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir konu açabilirdik ama bu olayla ilgili birkaç konu zaten açıldığı için açmadık. -.-
https://forum.gamer.com.tr/konu/payday-2-uecretsiz-oldu-gamer-com-tr.366991/
https://forum.gamer.com.tr/konu/payday-2-beles.366981/
O konular ile bu konu arasında çok fazla fark var. Onlarda nereden indirebileceğiniz bile yok. Ben bu konuya bile o kadar önem vermedim. Fakat o arkadaşlar tamamen baştan salmış. Bari bir ekran görüntüsü veya sistem gereksinimleri olsaymış. Attığın bir konuda arkadaş cümle bile kuramamış.

YunusEmreGT

En iyi cevaplar
2
O konular ile bu konu arasında çok fazla fark var. Onlarda nereden indirebileceğiniz bile yok. Ben bu konuya bile o kadar önem vermedim. Fakat o arkadaşlar tamamen baştan salmış. Bari bir ekran görüntüsü veya sistem gereksinimleri olsaymış. Attığın bir konuda arkadaş cümle bile kuramamış.
Belki de aynı şeyleri sürekli tekrar etme gereksinimi duymamışlardır.
https://forum.gamer.com.tr/konu/payday-2-sistem-gereksinimleri.367061/

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

YunusEmreGT

En iyi cevaplar
2
5 Milyon kopya bitince tekrardan ücretli olacağını söylemişsin zaten. O 5 milyon kopya sınırsız mı oluyor? O 5 Milyon kopya da bir süre zarfında bitiyor değil mi?
Eğer şimdi kütüphanelerine eklerlerse sınırsız olarak oynayacaklarını söylemek istedi.

Burada sadece forumda olan arkadaşlarımız da var. Onları neden dışlayalım? Neden onlar da buradan ayrıca haber alamasınlar? Forumda o kadar iyi bir konu olmadığı için açtım bu konuyu.

Sadece 2 tane konu açılmış ve forumdakilere güzel bir haber kaynağı maalesef yok. Bir konuda saçma sapan bir Türkçe yer alıyor. Bir konuda ise hiçbir şey yazmadan sadece başlıktaki yazılar ile birden bir linke tıklayınca seni ayrı bir yere atıyor. Bu forumdakiler ne yapsın?
Arkadaşların böyle bir sorumlulukları olmadığı için öyle açmış olabilirler :D