Payday 2 VS Space Engineers

Hangi oyunu indirmeliyim.?

• Payday 2 -(36 saat acıtıcak ama...)

Kullanılan: 1 33.3%
  • Space engineers (Sıkıcı 7 saat sonra..)

• ARADA KALDIIIIM!

• Kullanılan toplam oy
    3

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba. Bugün bi yardım lazım. Space Engineers indircektim 633 mb tamam dedim ama qtorrent saolsun aşırı yavaş. MAX 50 kb (Baya sinirlenir)
Evet karşılaştırma yapalım.
Payday 2 = 20 GB eylenceli Mod eklenebilir P2Dlc (Pay to dlc) steam indirmeyi 1Gün+12 saat bile diyebiliyor (36 SAAT EAHAEHHAEHAE[Ağlar])
Space engineers(cracked) = 633 MB Eylencesi yüksek. 3 Ay 4 ay oynayabilirim hemde hiç sıkılmadan :DDD (qtorrent saolsun 7 saat diyor bende tabi gülüyorum)

Diceksiniz ki tracker kullanın. Tabikide en iyisinden 2017 Temmuzda açıklanan trackerleri kullanıyorum. VE HALA YAVAŞ(Biri sağlam %100 efsane tracker önerirse hakkım helal + ellerinden öpeyim)

Peki en iyi öneri (Aşırı sağlam tracker) önermek olur benim için. Çünkü space engineersin bağımlısıyım ve ciddi ciddi sıkılmadan 3 4 ay oynayabilirim.

Payday 2 Tabi DLC hackiyle oynarım sebebi : OVERKILL BABA SAOLSUN DLCLERI BİRLEŞTİRDİ BEN sadece 4 DLC alcaktım ama O ap... işte anladınız o Ultimate saolsun ALAMADIM.

Biri bana gelip qtorrentde EN İyi! Trackeri önerirse ve internet 200Kb çıkarsa qtorrentte ona hakkım helal.

Herneyse siz ne dersiniz ?
Lütfen anketi doldurun.
(Cümleyi ara sıra kuramadım çünkü sinirliyim.)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
2.5 gb indi daha :Dwe.:WE.AR:.WA(Facepalm)
İnternet hızım : max 450 kb normalde 300kb TrollTTnet olunca : 50KB TTNET lagı = 10 kb

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benimki Min 5Mbit, Maks 7.2 Mbit diye üzülüyordum seninki benden beter .s

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohaaa nolur space engineers yükle ama orjinal al multi oynarız canım çok sıkılıyor.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bilgisayar kaldıramıyor. 64 BITim yok .D
Payday 1 payday 2 serileri çok hoşuma gidiyor. Bugün ilk easylerden başladım.
Sonra normal e başlayıp hepsini bitirdim.(SINGLE PLAYER ONLY)
Şimdi hard a geçicem. VE o görevi bitiresiye kadar 50 kere oynicam. Overkill e SINGLE PLAYER oynicam ............ Eğer bitirirsem

One Down. Overkill 145.
Evet bunu yapamam. O zamana kadar iner payday 2. Payday 2 da 79 leveldim.... EE sorun yoq
Payday 2 geçmişini silerim ve yeniden başlarım :3 Aşırı hızlı kasılıp dlc hacki indiririm. Daha sonra tabi. internet gidicek o zamana kadar. Bende single player oynicam :3