Payday 2

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar payday 2 'yi hangi siteden indirebilirim, Not: steam demeyin.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyun Sadece Steam Üzerinden Oynanan Bir Oyun Olması Lazım :)
Key Olarak Satın Alabilirsin Başka Siteler Üzerinden Ama Mecburen Steam Üzerinden Oynaman Lazım :)
Yanlış Biliyor Olabilirim :)

S

Switcher

Ziyaretçi
Oyun çok kasar bilgisayar sistemlerin güzelse indir Steam üzerinden indir hem daha güvenli . Torrent bulursun ama virüslü olabilir.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
korsan paylaşımı yasak o yüzden söyleyemem
başkaları da söylerlerse uyarı yerler o yüzden boşuna bekleme burada

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerimden bu anlamı çıkaracak kadar aklın var be kardeşim, Çocuklaşma iki cümle için kırmayalım birbirimizi, bilmiyorsan geç git bilader boş yere post kasma yeri değil burası.
Şu anda o kadar sinirliyim ki...Tanıdığım hayran olduğum eski crafted nerde...Onun yerini abi ve sürekli hakaret eden biri almış!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şu anda o kadar sinirliyim ki...Tanıdığım hayran olduğum eski crafted nerde...Onun yerini abi ve sürekli hakaret eden biri almış!
Kusura bakma bende sinirliyim bu aralar, abi felan demeyelim gereksiz yere baştan sona haklısın özür dilerim kendimi kaybettim bu aralar. :(

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. olarak senden yaşı büyük (yaşını bilmiyorum ama benden küçük olduğunu tahmin ediyorum) olanlara karşı saygılı olmayı öğren. Daha sonra da düşün. Sen bir müslümansın. Adamların gece gündüz yaptığı ve milyonlarca kişinin para verip aldığı oyunu bedavaya indireceksin. En büyük günah kul hakkı değil miydi? Dini karıştırmayı kesinlikle sevmem ama o kadar düşüncesiz bir toplumuz ki biz. Ayrıca kaba konuşarak adam olduğunu sanıyorsan çok yanılıyorsun. Kaba konuşmanın sana getirdiği tek şey terbiyesizliğini insanlara bildirmiş olmandır. Umarım yazdığımdan herhangi bir şey çıkartıp daha yararlı bir insan olabilirsin :). İyi günler dilerim.
Yaşım 17, Skypeden mikrofon ile konuşabilirim inanma sorunu çekerseniz, Neyse uzatmıyorsak iyi günler.