PayidarCraft >> 1.8 - 1.9 - 1.12 - 1.13 >> Farklı Büyüler / Kelle Avcısı / MyPET / Eğitim / Rütbe / Balıkçı / Rütbeli Sandık / Görev

Eqilax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Büyüleyici
Böyle bir Server Kaçırılmaz en son eklenen Boss ve 1v1 den sonra insanı kendine daha çok bağlıyor.
Gerçekten çok emek var server da Kaçırılmayacak derecede güzel...

AnilTR06

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Server Gerçekten Çok güzel Kendine has sunucunun sistemleri var gerçekten denemelisiniz
Değerli yorumun için Teşekkür eder iyi oyunlar dilerim

Server Büyüleyici
Böyle bir Server Kaçırılmaz en son eklenen Boss ve 1v1 den sonra insanı kendine daha çok bağlıyor.
Gerçekten çok emek var server da Kaçırılmayacak derecede güzel...
Değerli yorumun için teşekkür ederim iyi oyunlar :))

Eqilax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tam Anlamıyla Profesyonel bir server En son Eklenen -/oyunlar Komutuyla server Eğlenceli hale gelmeye Devam ediyor..

Böyle bir komut Türkiye'de yok

-/oyunlar

2048,Basketbol,Flappy Bird ve dahası için

----------->Play.PayidarCraft.Com

AnilTR06

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/Oyunlar Güncellendi sıralamalarına ödül eklendi
Faction warp sistemi eklendi!

MehmetVR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben SW de 2 gün oynadım ve obsidyen patlıyormuş bu özellik hiç hoşuma gitmedi ben bir ev yaptım obisiden 2 günlük emeğim gitti kim bilir kaç kişini emeği gitti böyle bu yüzden sw yi bıraktım eğer bunu düzeltirseniz geri başlayacağım oyunda ap ayrı bir para kasama zorluğu var bu çok hoşma gitti ama bu kadarıda çok abartı zor olmuş Onun dışında sw 10 numara olmuş build ler olsun özellikler olsun pller olsun yetkililer çok ilgili eğer obsiyenin patlamamasını getirirseniz geri başlayacağım bilginize iyi günler