PayitahtSurvival | 1.8 | Boss | Sut Inekleri | Kasalar | XPSakla | SIFIRLANDI 28.12.2018 AKTIF | IP: 185.242.115.240:40044 |

PayitahtSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TjeKAve10101 çamur ve baltalamaya devam. öncelikle admin yardımı var gibi bi cümle kabul edilmez kanıtınız varsa konuşun yoksa iftira atmaya gerek yok günahımı alıyosunuz boşuna. (hakkımı helal etmiyorum senin gibi iftira atan insanlara.)

@SwordOfGod öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
lol rütbeleri yazdım çunki ben lol rütbeleri sanıyordum googlede aratırken bulmuştum öyle kaldı en kısa sürede konu tasarımını güncelliycem.

serverimizde oynamadığınız için + yönlerini görememeniz normal. birde oynayıp o şekilde yorum yapmanızı tavsiye ediyorum tekrardan tşkler.​

OverrCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bana Diyen Sunucu Kardeşim Bakın Siz Baslatiyorsunuz Ama Böyle Buyemezsin Dostum Sana Diyorum Bak Sen Uzatiyorsun Ya Biz Suçlu Oluyoruz Neyse İyi Oyunlar Dilerim . Uğraşma Kendini Daha Çok Batiriyorsun

Ryuk68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuya gelmiş olursa sistemleriniz iyi ama konu tasarımı göze batıyor. Başarılar!

PayitahtSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@JochemLamb öncelikle o senin çöplüğün serverimiz op değildir.
boss olması normal boss da p4 düşmüyo bu kadar abartmanıza gerek yok ztn 15 dkk ve 30 dkk da bir doğuyor.
hangi sw nin ekibinden olduğunuda biliyoruzda karalamaları kesmelisiniz işe yaramıyo.​

AkdenizliMOff

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başarılı Bir Sunucu Başarılı Kurucu :)

Rehber Almalısın.
her şey Güzel
Sadece Biraz Yenilik Yapsan ? Sıkılıyoruz. Hep İnek başı beklemekten mesela başka bi hayvan getirebilirsin :)