[Paylaşım] - Essentials [1.8.x] Plugin / MinecraftTürkiye Adına Düzenlenmiştir.

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize Selamlar İyi Forumlar Öncelikle :)
Bugün sizler için Tüm Forum Adına
Essentials Eklentisini A'dan Z'ye kadar Düzenledim.
Ufak tefek Açıklar Olabilir, Kusura Bakmayın..

Düzenlemek derken ne mi demek istiyorsun?
- Eklentinin Sadece "jar" dosyasını vermemden de anlaşılabileceği üzere bütün herşeyi baştan sona düzenlediğim de anlaşılıyordur.
- Yazı Renklerini Gözlerinize Uygun ve Güzel Gelecek Şekilde Tekrar Yazdım.
- Komutları Türkçeleştirdim.
# Örnek:
afk/disarda - enchant/buyule - backup/yedekle - ban/sunucudanengelle - ban-ip/ipadresengelle - broadcast/duyuru - burn/yak - clear/edvtemizle - delhome/evsil - deljail/hapissil - delwarp/warpsil - essentials reload/yenile e - xp/tecrube - gamemode/oyunmodu - give/ver - heal/canlandir - helpop/yardimiste - home/ev - invsee/edvanterebak - durability/bilgi - jails/hapisler - jump/zipla - kickall/herkesiat - kill/oldur - kit/setler - list/oyuncular - email/posta - msg/mesajgonder - nick/addegister - realname/gercekad - mobkill/moboldur - repair/tamiret - seen/ipgoster - sell/sat - setjail/hapisyarat - setwarp/warpyarat - sethome/evbelirle - worth/fiyat ve benzeri :)

Ufak Değişiklikler
- Eklentinin Türkçe Harfleri "ı,ö,ü,ş,ç" Desteklemediğini biliyoruz. Ben bunları Işınlanırken Kodlarıyla Yazıp Ortadan Kaldırabildiğim Kadar Kaldırmaya Çalıştım. Örnek: ^^
Işınlanacagınız Warp Lapis Olarak Belirlendi!
Oyun Modunuz Yaratıcılık Modu Olarak Degistirildi!

Neyse, Link ve VirüsTotal'e geçelim. :alay:
Link (MediaFire): http://www.mediafire.com/download/t03buz4idq4ons1/MinecraftTürk_Essentials_v1.8.zip
VirüsTotal:
https://www.virustotal.com/tr/file/...292d70fee6135aaa8a8eb391c0994ede067/analysis/

İyi Forumlar, MinecraftTürkiye Ailesi ! ^^

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tebrik derim. Bu arada batihost'un paketindeki essentials'da Türkçe karakter var. n\0023 gibi kodlar oluyor Türkçe karakterde.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu arkadaşımızın aradığı bir konu, eline sağlık.

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rica ederim, bu tarz istediğiniz eklenti düzenlemeleri vs. olursa yardımcı olabilirim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)