[Paylaşım] - Essentials [1.8.x] Plugin / MinecraftTürkiye Adına Düzenlenmiştir.

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize Selamlar İyi Forumlar Öncelikle :)
Bugün sizler için Tüm Forum Adına
Essentials Eklentisini A'dan Z'ye kadar Düzenledim.
Ufak tefek Açıklar Olabilir, Kusura Bakmayın..

Düzenlemek derken ne mi demek istiyorsun?
- Eklentinin Sadece "jar" dosyasını vermemden de anlaşılabileceği üzere bütün herşeyi baştan sona düzenlediğim de anlaşılıyordur.
- Yazı Renklerini Gözlerinize Uygun ve Güzel Gelecek Şekilde Tekrar Yazdım.
- Komutları Türkçeleştirdim.
# Örnek:
afk/disarda - enchant/buyule - backup/yedekle - ban/sunucudanengelle - ban-ip/ipadresengelle - broadcast/duyuru - burn/yak - clear/edvtemizle - delhome/evsil - deljail/hapissil - delwarp/warpsil - essentials reload/yenile e - xp/tecrube - gamemode/oyunmodu - give/ver - heal/canlandir - helpop/yardimiste - home/ev - invsee/edvanterebak - durability/bilgi - jails/hapisler - jump/zipla - kickall/herkesiat - kill/oldur - kit/setler - list/oyuncular - email/posta - msg/mesajgonder - nick/addegister - realname/gercekad - mobkill/moboldur - repair/tamiret - seen/ipgoster - sell/sat - setjail/hapisyarat - setwarp/warpyarat - sethome/evbelirle - worth/fiyat ve benzeri :)

Ufak Değişiklikler
- Eklentinin Türkçe Harfleri "ı,ö,ü,ş,ç" Desteklemediğini biliyoruz. Ben bunları Işınlanırken Kodlarıyla Yazıp Ortadan Kaldırabildiğim Kadar Kaldırmaya Çalıştım. Örnek: ^^
Işınlanacagınız Warp Lapis Olarak Belirlendi!
Oyun Modunuz Yaratıcılık Modu Olarak Degistirildi!

Neyse, Link ve VirüsTotal'e geçelim. :alay:
Link (MediaFire):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:

İyi Forumlar, MinecraftTürkiye Ailesi ! ^^

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tebrik derim. Bu arada batihost'un paketindeki essentials'da Türkçe karakter var. n\0023 gibi kodlar oluyor Türkçe karakterde.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tebrik derim. Bu arada batihost'un paketindeki essentials'da Türkçe karakter var. n\0023 gibi kodlar oluyor Türkçe karakterde.
Gibi kodlar dediklerin ASCII kodlarıdır. Ascii to text şeklinde aratırsan bunları texte çevirip öyle düzenlersin sonrasında tekrar ASCII ye çevirirsin. Örnek: "
"

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rica ederim, bu tarz istediğiniz eklenti düzenlemeleri vs. olursa yardımcı olabilirim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)