[Paylaşım] - Skript Forumunda Şimdiye Kadar Görüntülenmiş En İyi 13 Skript

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba Minecrafttürk ailesi. Bu gün sizlere işinize yarayabilecek, şimdiye kadar paylaşılmış en iyi hit kazanmış 5 Skript'i göstereceğim.
(25.06.2016 Saat 12:08 sularına göre ayarlanmıştır.)

1- SuperGuilds - Gelişmiş lonca eklentisi - (@RepublicanSensei) - 3.000+ Görüntülenme
2- AyaklıSandık - Yürüyen sandık sistemi - (@RepublicanSensei) - 2.300+ Görüntülenme
3- AnadoluJET - Havai fişek ile yükseğe zıplamak - (@RepublicanSensei) - 2.000+ Görüntülenme
4- SuperSkywars - Gelişmik Skywars Skript'i - (@RepublicanSensei) - 2.000+ Görüntülenme
5- KampAteşi - Kamp ateşi Skript'i - (@Switcher) - 1.500+ Görüntülenme
6- GözRenkleri - Ayarlanabilir renki göz Skript'i - (@Switcher) - 1.500+ Görüntülenme
7- VIP Kılıçları - VIP oyunculara özel kılıç - (@RepublicanSensei) - 1.500+ Görüntülenme
8- Meslekler+ - Gelişmiş Meslek Skript'i - (@byBluera) - 850+ Görüntülenme
9-Banka - Kolaylaştırılmış, para yatırıp para çekme sistemi - (@ForcEmir) - 810+ Görüntülenme
10- Ramazan Bayramı - Gerçek iftar saatlerine göre ayarlı, oruç Skirpt'i - (@RepublicanSensei) - 700+ Görüntülenme
11- AutoPickup - Seviye ve eşya sistemi - (@Blueyescat) - 480+ Görüntülenme
12- GYM - Spor Skript'i - (@BraveHero) - 440+ Görüntülenme

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
+810 Görüntülenme alan skriptim, insanlara yardımcı olmuş kullananlarda oldukça çok, buda beni sevindiriyor.

Boş skript kodları yerine insanlara yardımcı olacak kodlamalar yaptıkca daha çok mutlu olursunuz :)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benimkinin açıklaması yanlış olmuş, "otomatik eşya toplama" vb. yazabilirsin. Zaten listeden düşer ama olsun..
Skript paylaşımları bölümüne göre yapmış :| Konunun taşınmasını iste bence.

+810 Görüntülenme alan skriptim, insanlara yardımcı olmuş kullananlarda oldukça çok, buda beni sevindiriyor.

Boş skript kodları yerine insanlara yardımcı olacak kodlamalar yaptıkca daha çok mutlu olursunuz :)
En çok aranan skriptlerden biri banka olsa gerek :ha:

Son düzenleme: