[PayPal] E-Cüzdan'daki Para

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Sorularım Olucak;

1- Ben paypaldaki e cüzdan daki parayi bir kredi kartina aktarabilirmiyim ?

2-Birde bu e cüzdan daki parayı ininal karta aktarabilme, yükleyebilme varmı ?

Minecraft premium alicaktim fakat e cüzdan daki parayla satın alınmıyor kredi kartı vs şeyler istiyor.

İyi Forumlar.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kredi kartina atbilmeden emin degilim ama banka hesabina 1 haftaya yakin bi surede aktariyorlar.
ininal karta aktarabilecegin zannetmiyorum ancak paypal nakit karti na 1 tl ucret karsiligi 24 saatte atiyorlar.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Aynısı banada oldu dostum 2 haftanın ardından anca alabildim. Paypaldaki parayı euro ya çevir ve ana para birimini euro yapıp satın al. Sorun kalmayacaktır.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynısı banada oldu dostum 2 haftanın ardından anca alabildim. Paypaldaki parayı euro ya çevir ve ana para birimini euro yapıp satın al. Sorun kalmayacaktır.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eger hesap yurt disina kayitli degilse bakiyeyi kullanmiyor yurtdisi alimlarda o sistemi henuz tam cozemedim.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapabilirim.Paypal nakit kart yerine giriş yaptım ama bir seçenek göremedim
para aktarmayi paypal nakit sisteminden aktarman gerek 24 saat icinde 1 tl keserek aktariyor 1 seneye yakin bir suredir kullaniyorum 24 saatte atiyorlar :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapabilirim.Paypal nakit kart yerine giriş yaptım ama bir seçenek göremedim
kusura bakma dersdeyim internet berbat gec yaziyorum :/

sanirim siteyi yenilemisler. mobilde bakiyenin altinda para yukleme bolumu var oraya tiklayip paypal bakiyesini secerseniz paypal bakiyesinden yuklrsiniz.

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek anlamadım ne dediğinizden :( buda benden kaynaklanıyor :) yani paypala kredi kartı vs şey eklemeden minecraft alınabiliyor mu :)

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi