paypal ile spigottan plugin almak

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Webmaster sitelerinde bu ödeme sistemini komisyon ile yapan var. Bir firma söylemem gerekir ise yoncu.com bu işlemi yapıyor. Siteye kayıt olup destek isteğinde bulunursan geri dönüş yaparlar.
paypal hesabı açmaya uğraşıyorum. olmazsa mecbur komisyonla alcaz :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenmate kur tarayıcına ve sonra satın almayı dene. Karşında gelen ekranda "Paypalsız Devam Et" gibisinden bölüm olacak. Oradan kart bilgilerini girip satınalımı tamamlayabilirsin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benim paypal hesabim var ininalimde tanimli. Internette 2 dakkalik arasitrmayla yapmistum zamamninda.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim paypal hesabim var ininalimde tanimli. Internette 2 dakkalik arasitrmayla yapmistum zamamninda.
önemli olan paypal hesabı değil. paypal hesabını kullanabilmek. konuyu dikkatli oku

Zenmate kur tarayıcına ve sonra satın almayı dene. Karşında gelen ekranda "Paypalsız Devam Et" gibisinden bölüm olacak. Oradan kart bilgilerini girip satınalımı tamamlayabilirsin.
deniyorum

Oldu lan A:SDASD

Vallaha oldu :ASD.