Paypal'dan para kazanma

Beğendiniz mi?

• Evet konu için teşekkürler

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Madem Bu Sisteme Kalacak Kadar Fakirsin Neden Bilgisayarın Var ?
Saçmalık Bu.
Bu sohbetler yıllardır forumda premium vs konularında oluyor ve bir türlü bıkmıyorsunuz helal olsun
Mümkün olduğunca tl;dr geçiyorum anlarsınız umarım, ailenin maddi durumu okadar iyi değilse ders vs işler için taksitle alınır bilgisayar onla uzun süre idare edilir, zaten maddi durumları çok iyi değilse verilen harçlıkta belli olur ki belki harçlık bile verilmiyordur bilemezsiniz.
Bilgisayarı alırken o x kişinin cebinden para çıkmıyor aile alıyor o ailenin oyun vs bir şey için okadar para vermesini beklemeyin.
Ama merak etme senin kafanda olan çok kişi var hepsi aynı şeyi kafasına takmış onla yaşayıp gidiyor.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam Sustum :olgun:[DOUBLEPOST=1417883993,1417883737][/DOUBLEPOST]
Elektrik Parası+ İnternet Parası = Reklam İzle Geç Kazanıyosun Bişiler +10 dolar diyelim Harcadıkları Enerjiye Deymez :(

''Madem Bu Sisteme Kalacak Kadar Fakirsin Neden Bilgisayarın Var ?Saçmalık Bu.'' Derken Kimseye Fakir Demek İstemedim Birinin Kalbini Kırdıysam Özür Dilerim
Dediğin gibi bu işlerin geneli kuruş biriktirmeye benziyor ay boyunca düzenli yapıyorsun ay sonunda bilmem kaç dolar para birikiyor ek olarak çok fazla uğraşmamak lazım bunlarla :(
Zaten bir surveye okadar para veremezler inanmasınlar boşuna :(

BySsBoRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sohbetler yıllardır forumda premium vs konularında oluyor ve bir türlü bıkmıyorsunuz helal olsun
Mümkün olduğunca tl;dr geçiyorum anlarsınız umarım, ailenin maddi durumu okadar iyi değilse ders vs işler için taksitle alınır bilgisayar onla uzun süre idare edilir, zaten maddi durumları çok iyi değilse verilen harçlıkta belli olur ki belki harçlık bile verilmiyordur bilemezsiniz.
Bilgisayarı alırken o x kişinin cebinden para çıkmıyor aile alıyor o ailenin oyun vs bir şey için okadar para vermesini beklemeyin.
Ama merak etme senin kafanda olan çok kişi var hepsi aynı şeyi kafasına takmış onla yaşayıp gidiyor.
Yani bilmediğin konuya karışma derim.