Pazar Sistemi | Gelişmiş MMORPG Oyuncu Pazarı | Kaynak İçermez!

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, tanıyacağınız üzere ben forumdan blackone1991, gerçek adımla Barış.Bu gün SKRİPT ile kodladığım MMORPG pazar Sistemini tanıtacağım.Bu pazar sistemi ile oyuncuların kolaylıkla pazar açıp,kapayabilecek ve pazarın içinde ki öğeleri kolaylıkla fiyatlandırıp satışa sunabilecektir.

Bu video'yu Skriptle neredeyse her şeyin mümkün olabileceğini azıcık da olsun kanıtlamak istedim.Ama SKRİPT'de bir yere kadar.Sunucum açıldığı zaman SKRİPT'i bırak Java'ya geçeceğim.İlginiz için teşekkürler.Görüşlerinizi yorum yaparak yada Ö.M atarak belirtirseniz mutlu olurum.İyi forumlar.

Video işlerine daha yeni başladım o yüzden kusura bakmayın.Çok da uğraşmadım video'yu çekip attım.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yazdığım sistemin benzeri benimki tavuk değilde direk oyuncuya sağ tıklamayla çalışıyordu, eğer izniniz olursa kendi sunucum için bu eklentiye benzer bir şey yazacağım.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığım sistemin benzeri benimki tavuk değilde direk oyuncuya sağ tıklamayla çalışıyordu, eğer izniniz olursa kendi sunucum için bu eklentiye benzer bir şey yazacağım.

Şöyle diyicem fikir alıntısınıda çalıntısınıda sevmem.Sorduğun için saol ama hayır :D Bu sistemi yapanda vardır zaten ama fikir de önemli.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bence Tavuk Yerine Chest olabilirdi.Yada Enderchest.Hatta SkQuery kullanarak ona Alev efekti vs de verirdin.Sistem güzel.Bence Açılan pencereyi 2 Satır yap.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
paylaşmanız tabii mümkün diil ancak shafer yaparsa ve paylaşırsa iyi olur :D