Pazar Sohbeti (Bonus) | Zorinkun

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yapıcağınız iş gruba katıl'a tıklamak sonradan da gruba alınınca grupta paylaşılan fotoğraflara bakmak nasıl bir fantaziniz var anlamadım. <_< Yine de siz bilirsiniz.Bizce çok şey kaçırıyorsunuz gruba katılmamakla. :alay:
Ahaha sanırım ulaşılmazı (!) oynuyorum. :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ahaha sanırım ulaşılmazı (!) oynuyorum. :D
Bence burada bu tür davranışlarınızla gruba ulaşamayacaksınız. :alay: Size gelin diye yalvarmam keyfiniz bilir ama birçok kişi katılamıyor ve çok istiyor yani :alay: Grubun taklitleri ve çalıntı paylaşımları bile yapılıyor. :alay:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence burada bu tür davranışlarınızla gruba ulaşamayacaksınız. :alay: Size gelin diye yalvarmam keyfiniz bilir ama birçok kişi katılamıyor ve çok istiyor yani :alay: Grubun taklitleri ve çalıntı paylaşımları bile yapılıyor. :alay:
Yalvarmanızı istemiyorum yanlış anlama. :D Üst düzey bir grup olabilir fakat şu anlık gerçekten düşünmüyorum. :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Benim mutlaka bu kızı bulmam lazım o nasıl bir sestir...
Kuescınss. o.O
Kuescın van! O kız nereli?
Kuescın tuu! Sence de bilerek yapmıyor mu?
Kuescın tırii! Sence de sesi biraz erkeği şey yapmıyor mu? Anladın sen onu insanlıktan çıkartan bir hal.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Konu Neden Gürkan ilgili bizimle İlgili Konular Niye AÇMİYOSUN YAZİKLAR OLSUN. :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İyi de konu benim hakkımda :/ Ben ne konuşursam onlar da konuşur hani :/[DOUBLEPOST=1408731405,1408731256][/DOUBLEPOST]Masaya meyve suyu dökülmüş ve bunu yeni fark ediyorum...[DOUBLEPOST=1408731517][/DOUBLEPOST]Yav niye Türkler'den "BAYAN" Youtuber yok ya adam gibi :(
Zorinkun ile ilgili kardeşim çakma hesaplarla gelmeyin :p Şaka bir yana senin hakkında konuşabilirsiniz tabii. :)