Pazar Sohbeti | cbg2002

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba! Bir Pazar Sohbeti ile daha sizle birlikteyiz. Yoğun olduğum için isteyenler ile röportaj yapamıyorum en kısa sürede yapacağım. :) Bu günkü sohbetimizde @cbg2002 arkadaşımızı konuk ediyoruz. Kendisi yasaklı fakat başka bir hesap ile aramızda olduğunu biliyorum fazla uzatmadan sohbete geçiyorum;

Merhaba;bize kendinden bahseder misin ? cbg2002 Kimdir ?
cbg2002;
cbg2002, çoğu zaman amaçsız, amçsız ve amaçsız bir insandır.Bilgisayarları çok sever.Soslu fıstık, yani cbg2002'nin söyleyişiyle turuncu fıstık bağımlısıdır.Kitap yazmayı ve yeni şeyler öğrenip öğrendikleriye bir şeylerle bir şey elde ettiğinde deli gibi sevinen bir insandır.İnsanlara fazla güvenmek en kötü sorunudur ve para onun en zayıf yönüdür. Aşk işlerini de pek sevmez.
Bilgisayarsız yaşam süresi: Yaklaşık 3 hafta
İnternetsiz yaşam süresi: 5 gün

Hobilerinizden biraz bahseder misin ?
cbg2002;
Hobilerim kitap yazmak, bilgisayar oynamak, soslu fıstık yemek, telefonla oynamak, internete girmek, uğraşarak yaptığı bir şeyin karşılığını almak, para(malesef) ve oyunlar.
Örnek aldığın kişiler var mı ? Varsa kimler ?
cbg2002;
Genellikle kimseyi örnek almam, kendim olurum.
Minecraft Türkiye Forum'dan nasıl haberdar oldun ?
cbg2002;
Bir gün can sıkıntısından geziyordum sonra bir yere mesaj yazmam gerekti bende kayıt oldum sonra buraya alıştım arkadaşlarım oldu hortun ne olduğunu bilmiyordum 2012 deki bir konuya mesaj attım ve sınırsız ban yedim üstüne bu hesabımı açım ve hortu öğrendim o şekilde insanlarla tanıştım ve forum bağımlısı oldu
Minecraft Türkiye Forum senin için ne ifade ediyor ?
cbg2002;
Minecraft Türkiye benim için çok şey ifade ediyor.Burda çok arkadaşlarım oldu , eğlendim, güldüm ve üzüldüm. Burdaki herkesi bir aile olarak görüyorum.
Kullanıcı adının bir anlamı var mı ?
cbg2002;
Kullanıcı adım aslında babamın çok küçükken bana verdiği bir kullancı adı.Hiç kullanmak nasip olmamıştı burda kullanayım dedim :D
Forumda yetkili olmayı düşünüyor musun ?
cbg2002;
O kadar fazla işi kaldıramam diye düşünüyorum bu yüzden hiç başvurma gereğinde bulunmadım.
Çok gülen bir arkadaşımızsın sanırım. Bunun nedeni nedir acaba ?
cbg2002;
Aslında üzüldüğümde kimsenin bunu anlamasını istemem veya bir ortamda kavga varsa ortamı yumuşatmak için kullanırım.Ayrıca çoğu şeyi çok ciddiye almam güler geçerim.Hayat felsefem "Akışına Bırak"
Gülmek insan vücuduna faydalıdır.
Son olarak gülmek iyidir :D
Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı ?
cbg2002;
Son olarak benimle röportaj(yanlış yazmış olabilirim :D) yaptığın için sana teşekkür ederim ^.^ Yine bir gün yeni projelerinle de görmek isterim :) Herkese iyi günler :D

Bende kendisine teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda geri dönmesini umuyorum. Bir sohbetin daha sonuna geldik iyi forumlar. :)